Hirdetés
- New Game Blitz - 2024
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Astra kalandok @Első rész
- Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sencor SDC 4800B Teszt – Praktikus Ébresztőóra Színes Kijelzővel
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sh4rKy
senior tag
az igen, érdekes egy "öreg" lehet...
én emléxem amikor apámat sikeresen ráakasztottam egy két órára egy régi autósjátékra még kormányszimulátorral... már nem is emléxem mi volt az a játék, csak az rémlik, hogy álmai "mercije" volt az, ami miatt annyira beült a játék elé... =)
de a lövöldözős játékokat sose szerette, csak a régi nintendon a kacsalövőset =DD
mindenesetre valahol jó hallani, hogy vannak ilyen emberek is akik azért valamilyen szinten haladnak a korral... =)Az is lehet hogy minden kincsem csak egy másodperc töredéke...
-
7
addikt
A Crysis legjobb tudomásom szerint nem a FarCry folytatása... csak a team többé-kevésbé ugyanaz.
-
tildy
nagyúr
Félig meddig azért annak tekinthető, de valóban,a Farcry 2 lesz a Farcry folytatása. Videók alapján elég biztatóak a kilátások
Az öregről: hú hát tetszetős történet, jófej az öreg
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Vakegérke
félisten
Khm... Én hova vagyok sorolható?
Az 56-ot betöltöttem, mégis dübörög a ketyere, mikor itthon vagyok. A lövöldözősek kevésbbé, a száguldozósak annál inkább kedvesek számomra.
Egyébként tudok izgulni rendesen, mikor a távcsöves puskával hasalok a bokrok közt, és becélozom a kulcsfigurát. Ha nem sikerül, megtalálnak, és kampó.
Annak meg nagyon tudok örülni, ha egy kanyart úgy tudok bevenni, hogy csikorognak a gumik, az autó meg lóbálja a farát, de kihozom az egyenesbe, ki én.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
keIdor
titán
Jó látni, hogy vannak még ilyen emberek!
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Invoker
tag
Kedves kis történet, kíváncsi vagyok, én ilyen leszek-e... bár lehet, hogy emulátorokkal fogom tolni azokat a játékokat, amikre nem jutott időm, és amit sajnáltam kihagyni, és ez akkor még zavart.... inkább, minthogy a TV előtt ülve építsem le az agyamat
"double the gun, double the fun"8-D / hazárdos aggyal bugosat álmodsz XD / Egységsugarú kocka barátnőjének a mellbősége?!->720p!!!/ HOLAFAFŐNÖK?! / v1.: Térdre g*cik, körintegrál!! -- v2.: Térdre g*cik, stackpointer!! (C, TM)
-
Vakegérke
félisten
válasz God Vazzeg #8 üzenetére
Annyi idős vagy, amennyinek érzed magad. Élj tiszta szívvel, tudj játszani, és tiéd az örök ifjúság. Ennek ára is van. Mindenki lököttnek fog tartani.
Megjegyzésed szívből köszönöm.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
-
Vakegérke
félisten
Értetlenül állok köszöneted előtt. A mosolyt nem neked címeztem, bár jut belőle mindenkinek.
Mivel érdemeltem ki köszöneted?
Azt hiszem, el kéne hallgatnom. Nem kívánok főszereplővé válni Kareszovics hátán mászva.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Kareszovics
addikt
Mindenkinek köszönöm a hozzászólásokat!
Első írásom, meg igazából nem vagyok a szavak embere.
A Crysis-es kiigazítás helyenvaló, de a hasonlóság miatt említettem meg neki.
Vakegérke
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
Játékos
addikt
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
-
mcsabee
senior tag
válasz Vakegérke #10 üzenetére
Hehe, nekem van egy működő C64-em, több száz lemezzel és egy C16-om is :-D. Ezek a gépek még gyerekkoromból maradtak meg :-). Igaz még mindig csak 23 vagyok. Amúgy erről az időskori játékról annyit, hogy apám 46 évesen tolja az ogame.hu-t, és a Diablo 2-t Battleneten, meg most CoD 4-ezik, a Crysis annyira nem jött be neki, ahogy nekem sem (kb 1 óra game után jött le gépről :-)).
Stay a while and listen...
-
-
faevike29
tag
Szia Kareszovics!
Örültem neki, hogy én ezt a történetet személyesen tőled hallhattam, úgy még megkapóbb volt a dolog mint így írásban. Remélem fogsz még találkozni az "öreggel", és megbeszélhetitek az aktuális játékokat...
Kellemes szép napot kívánok neked, este találkozunk!
Puszi: Évike -
Thomas1
addikt
Hát igen, vannak még ilyenek.
Apám csak netezgetni szokott, játékok nem annyira érdeklik.
Viszont kedvesem apja.. Hmm, ő nagy spíler.
Moh már az elejétől, Cod szintén, Doom3-ra csak annyit mondott, hogy (idézem): "Gáz!"
Most a Gears of War-al szemezget, és lehet, hogy nekiáll a FEAR sorozatnak is, amint lesz rá ideje. COD4 megvolt 2 szabadnap alatt. Előző játékok mind veteran, vagy hard fokozaton is, ami nem semmi.Szóval remélem én is ilyen leszek majd egy 20 év múlva.
Eladó cuccok: https://tinyurl.com/yayrsbty
-
philoxenia
MODERÁTOR
Ugyan Egérke korát nem érem el, de én is 43 vagyok, ráadásul nekem a C64 anno drága volt, építkeztünk miegymás, tehát csak 2001-től láttam közelről ámítógépet. Akkor viszont csak 486-ost ami vállalati kliens volt, tehát a 4mega RAM-jával nem igazán játékra való, úgyhogy amikor PS1-est láttam boltban, rácsodálkoztam.
De azért nagyon várom a Mafia 2-t, annak a kedvéért még gépet is újítanék.
A "bácsi", hány éves ?
-
Gazala
aktív tag
nagyfaterom 70 eves, kedvence a mohaa, de szeret mas finomsagokat is
-
Kareszovics
addikt
válasz philoxenia #23 üzenetére
"A "bácsi", hány éves ?"
Kire gondolsz?
PS: ha a sztoriban szereplő bácsira gondolsz nem tudom pontosan, olyan 60 körül.
[ Szerkesztve ]
-
Ygg
senior tag
Jó!
Nem semmi az öreg. -
Gazala
aktív tag
válasz Kareszovics #26 üzenetére
nemreg lett nete, szerintem elkezdi online is az oldoklest
[ Szerkesztve ]
-
faevike29
tag
válasz Kareszovics #30 üzenetére
LOL
-
Thomas1
addikt
válasz Kareszovics #22 üzenetére
De az ám! Csak úgy dübörög az egész ház, amikor végigront Normandia-n egy szál Thompson-nal!
Eladó cuccok: https://tinyurl.com/yayrsbty
-
_bs_
tag
áááá, nem akarok érzelgősnek tűnni de ez a sztori annyira _aranyos_ )
kééész,
ilyen emberek is vannak! Le a kalappal!
tisztelt öregúr - gg & hf !remélem mi is ilyenek leszünk
-
feka007
veterán
Jó ízlése van a papinak, MoH, CoD, Far Cry...
-
Kloden
senior tag
Apám (52) is Doom 1-el kezdte, ma már Crysist nyomja! Persze átment mindenen, COD, MOHA, FarCry, Stalker (kedvence), Wolfenstein...
Én tuti ilyen nagypapi leszek, ugyis a gép az életem!"Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
Kareszovics
addikt
Szerintem nyugodtan megállapíthatjuk, hogy 70 éves korunkra itt Mndannyian Gamer Papik leszünk.
-
drizzt1666
tag
Sajna nincs időm elolvasni minden hsz-t, de megosztok én is egy anekdotát:
még kb hetedikes koromban volt egy csúnya tüdőgyuszim és egy egész hónapot kimaradtam a suliból. Az utolsó két hétben már jól voltam, így elővettem a Sega Mega Drive-om (a sárga kazis verzió) és elkezdtem Mortal Kombat 3-at tolni. Egyszer csak bejön anyum akinek éppen semmi dolga nem volt és tőle szokatlanul megkérdezi, h játszhat e velem. Anyum az 50-es éveit tapossa már, finoman szólva egy tchnikai analfabéta, de poénból rábólintottam.
Nem akartam hinni a szememnek mikor olyan combókat nyomott, amiket én nem is tudtam előhozni és szinte mindíg megvert. Pedig azt sem tudta mit kell nézni, csak nyomogatta a gombokat. Közben persze csodálattal kérdeztem, h ezt meg h csináltad?
"Mittudomén" volt a válasz. Aznap megint rosszabbul lettem és beutaltak a kórházba
Rá 2 hétre engedtek kiAz álmaim rabja vagyok, de tetteimben szabad ember...
-
Kareszovics
addikt
válasz drizzt1666 #40 üzenetére
Azóta még a kő-papír-ollót is hanyagolod anyuddal...
-
Kabooom
tag
Jó kis történet. Én is találkoztam már hasonlókkal. Igazából az elképedésen kívül egyet nem értettem soha. Honnan jutnak el oda h. ilyenekkel játszanak??
-
replika
tag
Sima ügy, mindenkinek az érdeklődési köre megvan a neten, csak meg kell mutatni 1* .
Papám soha sem érdekelte ez a "felesleges időpazarlás", de a családfakutatás után úgy nézett ki a pc mint egy űrhajó. Le kellet közben cserélni az alapgépet is, mert már nem bírta a gyűrődést . Ja és még kb. úgy 10 évet is beletolt közben ....[ Szerkesztve ]
cya
-
Vakegérke
félisten
Tudod nem mindenki hiszi el, hogy mennyi idős. És ha elhiszi, automatikusan kizárja magát a játékosok táborából?
Játszani jó. Én az autósokat szeretem, de elvagyok egy kis hadviseléssel is. Inkább a gaz ellent gyilkolászom, mint a családot. Mondjuk úgy, oldom a sresszt, levezetem a feszültséget.
[ Szerkesztve ]
-
faevike29
tag
Szia
Na, mikor találkozol újra az 'öreggel'? Várom az újabb beszámolót
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Amazon Kindle
- Kés topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest