- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gerner1
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
konczovi
újonc
Sziasztok!
Fórumozásban teljesen kezdő, gépész végzettségű zenebarát vagyok!
Tanácsot szeretnék kérni a minőségi váltáshoz!Jelenlegi eszközeim: Onkyo DX 7355 cd + Sennheiser HD555 fejhallgató
Elképzelésem szerint a következő fejhallgató a Bayerdynamic DT990 PRO-250 lesz.
Kérdésem az lenne, hogy a Presenter-2 fejhallgató erősítő a fent említett cd – lejátszóval és fejhallgatóval ésszerű párosítás-e?
-
Ati1979
veterán
válasz
vodkaboy22 #34 üzenetére
Igen ebben igazad van. Inkább a nyitottal jobb. Meg az árak miatt is.
Szegény seni.
Hallottad amit a srác mondott. 50k-ért szórtam ki a diszkódobozt otthonról.A Nyíregyi fejes talin nem volt bejáratva a t90, de a Pestin már igen. Contaxg vagy egy hétig rajtahagyta valami bejáratós cuccon.
Oké!
Várjuk cikket! Gondolom a jövő héten meglesz.
Szerintem nem mindegy,hogy miről hajtod. Elég finom hangja van. E12-höz nem passzol az biztos...
-
vodkaboy22
addikt
Senni HD580-al fogom mert azt tartom hasonló nyitottnak. (HD600-as 120k T90 is 120k körül van. Árban így korrekt. Zártat - Nyitottal nem jó összehasonlítani főleg hogy nyitott párti vagyok. )
T70-től nagyon eltér a hangzása a T90-nek szerintem.
És hát nem tudom milyen zene anyag lehetett de tudod még az is lehet hogy nem volt teljesen bejáratva vagy a hidegen frissen dobozból előkapott fejes (mint minden fejes) kis időt igényelt volna. Nekem tegnap este mondhatni óráról órára nőt a mosoly az arcomon. (Előtte állítólag hetekig dobozban volt.)Különben a C3M erősítővel annyira jó hogy nem hiszem el. Lehet hogy ennyire hepciás a forrásra? Csöves OTL ennyire nagy impedanciás kimenettel ennyire jól áll neki? Hétvégén felduzzad majd itt nálam a használható erősítők száma akkor hasonlítgatok.
-
Ati1979
veterán
válasz
vodkaboy22 #32 üzenetére
Az akkor egy kicsit gyengébb forrás.
Főleg az n7 miatt...
Kb mindenhol.
Középen is...
De ettől eltekintve elég kifinomult hangja volt. Hogy mondjam, kicsit túl visszafogott hangzása van. Főleg az x-es ath-hoz viszonyítva.
Amúgy Nyíregyen az volt a gyanú hogy nem volt bejáratva. Aztán contaxg rajta hagyta valami rádión hetekig.
De aztán sem lett sokkal jobb szerintem...A t70-el kellene összehasonlítanod amúgy.
-
Ati1979
veterán
válasz
vodkaboy22 #30 üzenetére
Mytek 192 dsd, meg donpe csöves cucca, ha jól emlékszem.
A másikon meg az antalope dac.
Ezek elég jó források...
-
Ati1979
veterán
válasz
vodkaboy22 #28 üzenetére
Remélem kölcsönad neked egyet valaki.
Nekem valahogy t90 elég vérszegény volt amikor hallgattam. Valahogy a t70 sokkal dinamikusabban szólt.
Persze térben és részletességben egyértelmű volt a t90 előnye...
-
vodkaboy22
addikt
-
Ati1979
veterán
válasz
vodkaboy22 #25 üzenetére
Várjuk!Utána jöhet a T1-ről is.
-
winhate
őstag
válasz
vodkaboy22 #25 üzenetére
johet mar nagyon varom
-
vodkaboy22
addikt
Megjött a párja a T90 is !!! Arról is lesz cikk.
-
winhate
őstag
Nagyon korrekt cikk remelem sok ilyet olvashatunk meg
Nekem is BeyerDynamic Dt-331 em van es nagyon meg vagyok vele elegedve.
Sajnos mar nem mai darab (kb. 2000 kornyeken vettem) , de nagyon jol kiszolgalja az igenyeimet. -
válasz
#32839680 #21 üzenetére
Nem különösebben. Nem kezelem semmilyen különös körültekintéssel a füleseket. Nem verem őket agyon. Ennyi.
Ennek annyi baja van, hogy az évtizedek során valamikor egy egér megpróbálta elfogyasztani a kábel egyik erét. A szigetelésig jutott. Pár helyen, egy-két millimétert lebontott belőle.
-
scope2007
addikt
Köszi az írást
Beyert mindig is nagyra tartottam -
Ati1979
veterán
Jó cikk!
Gratula!
-
jippa
aktív tag
válasz
vodkaboy22 #14 üzenetére
Sok ilyen cikket kérünk még!
-
freeapro
senior tag
Ezekhez képest hol van a Shure vagy a Superlux?
-
DarkByte
addikt
Jó ideje hallgatok én is most már egy DT 770 Pro 250 ohm-osat (még a régi fekete-szürke plüss párnázásút) egy Fiio E10-el. Borzasztóan imádom, arra a fajta zenékre amit én hallgatok (basszus nehéz elektronikus és rock) tökéletes
-
JanR
addikt
Nagyon jók ezek a fejhallgatók, de ennyi pénz. Szeretem a zenét jó minőségbe hallgatni, de már akkor is húztam a szám, mikor 50e. forintért vettem egy sennheisert. Kinek a pap, kinek a papné
-
Benyaking
aktív tag
Nekem is egy 770esem van. Ez az elso komolyab fulesem. Nagyon szeretem. Csak sajnos egy hazimozi erositorol halgatom ami eleg zajos. Tudnatok ajanlani hozza valami erositot/DAC ot az olcsobb 20-30k kozotti kategoriaban?
-
Én csak rossz minőségű, tehát erősen fáziszajos, vagy alacsony részletességű, mégis magas kiemelt forrásról (DAC-ról) hallom sziszegősnek. Megfelelő részletességű, vagy ha már gyengébb minőségű, akkor legalább a magasakat puhán kezelő DAC-okról egyáltalán nem érzem sziszegősnek a T70-t.
-
vodkaboy22
addikt
ZÁRT
Magyarul véleményem szerint a zárt fejhallgatók között a legjobb fejhallgató 200.000ig!
Nyitottban már a párja a T90 jobb mert nyitott de van még sok minden más is nyitottban!
Az hogy neked sziszeg az nem jelenti hogy nekem is vagy másnak ezt is vedd figyelembe. Sőt eddig több vélemény is inkább arra utal hogy másnak nem sziszeg. -
törölt tag
Ezt mindig el kell mondanod.
Egyébként hozzátette, hogy véleménye szerint, ha ő így gondolja, így gondolja.
Nekem Beyer 770-em van, 32 ohm-os, én csak kényszerből használom, jobb híján. A hangdobozaimnak a nyomába nem érhet se természetesség, se élvezet, se tér, semmi terén.
-
AMDFan
addikt
"Véleményem szerint a T70 a kapható legjobb minőségű zárt fejhallgató egészen 200.000 forintig!"
Azért ilyen kijelentést tenni nagyon nagy meggondolatlanság...
Valószínűleg nem hallottál még elég fejhallgatót 200k-ig.
A zártsága miatt rengeteg hibát nem tudtak kiküszöbölni, ráadásul magad is felhívtad a figyelmet a legkomolyabb hibájára, a Beyerekre amúgy is jellemző brutális magaskiemelésre (sziszeg). Ez nem kis magaskiemelés, ez ordító. Számomra ez és a dobozhangja hallgathatatlanná teszi a T70-et. -
Rocco27
csendes tag
DT770 boldog tulajdonosa vagyok immár 3 éve. Kicsit megviselt már.
Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki megteheti, hogy beruház egyre! -
capulet75
addikt
Apukám, de irigyellek azért a DT770-ért.
-
gabross
tag
Érdeklődéssel olvastam az összehasonlító írást, köszönöm, és gratulálok a dt770-hez. Érdekes, hogy mennyire "vaskos" a párna ezen a dt770-en, mintha ki lenne tömve valamivel. Egy éve szemezgetek ezekkel a madooma 770-esekkel, de végül egy k550-es lett belőle. Tetszik is, viszont keresek egy "dögösebb" hangú fejest mellé, nem helyette. Néztem, hogy a silver dollar fantázianevű, ezüst 250 ohmos változatból még van náluk egy-két darab. Mit gondoltok, egy hrt microstreamer elég lenne alá forrásként és erősítőként? (Csak munkahelyen használok fejhallgatót, sokkal nagyobb dac és/vagy erősítő nem fér el az asztalomon.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Véleményem szerint a T70 a kapható legjobb minőségű zárt fejhallgató egészen 200.000 forintig!
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- Keresünk dokkolókat
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest