2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Házimozi rovat

Beyerdynamic DT770 EDITION és T70

Véleményem szerint a T70 a kapható legjobb minőségű zárt fejhallgató egészen 200.000 forintig!

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető

Mióta Eugen Beyer elektrotechnikai gyárat alapított 1924-ben, a Beyerdynamic már egyet jelent a német gyártmányú professzionális audio elektronikával amelyekben megtalálható az elérhető és alkalmazható csúcstechnológia.

„A mai napig, Eugen Beyer örökösei őrzik a cég hagyományát és annak látnok, úttörő alapító értékeit . Technológiai fejlődés , a folyamatos innováció és a maximális minőségi szabványok biztosítják a vállalat kiemelkedő pozícióját a hang technológia mezőnyében világszerte . Több mint nyolcvanöt évvel alapítása után , még mindig fejlődik a Beyerdynamic prémium fejhallgatói és mikrofonjai. Németországban, gondos kézzel készülnek a fejhallgatók, a déli városban, Heilbronnban . Minden termék tartalmaz igazi szenvedélyt és azt a csepp zsenialitást amely a kiváló hangzást eredményezi.”

Forrás:
http://north-america.beyerdynamic.com/company.html

Számomra a Beyerdynamic név egyet jelent a minőségi fejhallgatózással. Véleményem szerint a legjobb zárt fejhallgatókat készítik és a cikkben két remek fejhallgatót szeretnék bemutatni, illetve összehasonlítani.

A cikk megírásához a Beyerdynamic T70 fejhallgatót a nomono.hu fejhallgatóbolt szolgáltatta.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.