- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
freelanced #48 üzenetére
nekem egy sima noname fazekam van ami kezeletlen, annal felmelegitettem es addig kenegettem belul olajjal, ameddig mar nem szivta be. sima repceolajat hasznaltam. elvileg sok hasznalattal ennyi eleg neki, de parhavonta ha nincs hasznalatban akkor ezt meg kell ismetelni.
mosni sima csapvizzel es spongyaval, adott esetben felmelegitve. az az edeny inkabb csak 150fokon slow cookolni van, mert 2.7es.
van itthon egy 6.3mas Staub, az kicsit univerzalisabb, viszont az cast iron viszonylatban a kiralykategoria. ertsd amikor azon agyalsz, hogy vilagos legyen az edeny belseje (konnyebb szemre tisztitani) vagy sotet (kevesbe hasznalodik), mert kb ennyi a fo kulonbseg a Creuset es a Staub kozott. viszont ez mar jellemzoen a 300+ euros kategoria.
serpenyovel tobbretegu teflonos cuccokat hasznalok inkabb.
steakezni jobban szeretek grillen
, bar a Staubot pont amiatt vettem, mert telen hianyoltam a lassan sutott husokat.
steakelni serpenyoben mondjuk en foleg olivaolajat hasznalok.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Megismerkedhettek a wokokkal általánosságban és egy ígéretes, itthon beszerezhető termék is bemutatásra kerül.
- Thrustmaster T300 Alcantara Edition + Wheel Stand Pro állvány
- ELADÓ: Hyperx Cloud Alpha
- HP Elitebook 845 G10 Érintő kijelző Ryzen7 Pro 7840U 32GB DDR5, Magyar Garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Új DLSS4 4K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 5070 12Gb/32Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest