Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
skyrush7
aktív tag
Én nagyot csalódtam az nvidiában.
Tény és való, hogy egy nagyszerű kártya a 970. Idén vettem vadiúj gépet, combos komponensekkel, és bizalmat szavaztam az első nV kártyának, gondoltam a felsőkategóriában semmilyen incidens nem fordulhat elő.
A cicergés már a kezdeteknél is zavart, de beletörődtem, majd használok fejhallgatót.
Ez a botrány hiányzott legkevésbé, és a dolog pikantériája az, hogy az ügy kirobbanása előtt én is tapasztaltam lassulást, de azt hittem szimplán a kártya ereje fogyott el azért ingadozott az fps - de mint ez utólag kiderült nem így van.
Sokszor DSR-ben, FHD-nél magasabb felbontásban játszom/rögzítem a játékot, aminél már bekajálja a 3.5GB vram-ot.Remélhetőleg valami kártérítést azért kapunk, ha már vissza nem vihetjük. Az MSI sem hajlandó visszavenni, viszont a Giga mellett az MSI Gaming szériás 970-ből sem 2 darabot adtak el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fali konzol lapos tévékhez
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Arc Raiders
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Formula-1
- Opel topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi