Hirdetés

2024. május 17., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6357) Kolondrum válasza Bici (#6355) üzenetére

Eddig:

- Tedd le a telefont az asztalra. Várj olyan fél percet, majd tedd rá az ujjad az olvasóra. Felold minden jó. Realme nem ilyen. Mert nem éled az olvasó csak akkor ha megmozdul a telefon. Nekem ez jelenleg gond. Bármennyire is fura.

- Nem tudom kirakni a főképernyőre a kapunk telszámát csak úgy mint névjegy. Ergo nem egy érintés nyitni , hanem érint, azon belül Hívás gomb.

- Menügombok programozási lehetősége. Nekem a főmenü hosszan volt a gyors bezárás, a vissza gomb pedig a bill.zár. Ez nagyon hiányzik. Most vagy dupla koppintással zárok vagy widgettel. A gomb megnyomása nekem egy plusz mozdulat.
A gyors zárás pedig most app összesítő, app megkeres, felpöccint. Illetve itt jó lenne ha látnám itt a szabad RAM-ot.

- A komplett téma áruház hiányozhat, de mégsem. A gyári annyira variálható, hogy nem kell áruház. Ami jó lenne még, hogy ha váltok hátteret, akkor a régi elveszik. MIUI alatt volt talán egy korábban használt fül.

- Töltés közben a sarokban nem látom a töltés milyenségét. Gyors vagy sima.

- időkép átméretezhető widget itt ha fejre állok akkor sem jelzi ki a következő pár óra időjárását, csak a pillanatnyit. Ott fent hiába húzom ki csak az a hőfok látszik. [kép]

- Egyébként a memóriakezelés sokkal lazább mint MIUI alatt. Talán a 12Gb ram miatt is lehet. Sokkal kevesebb dolog tölt újra. Képes órákkal később is ugyan onnan menni egy app ahol betettem háttérbe. Ilyen Pl az otthoni kamaráim appja. Ami jelen esetben nem jó majd le kell korlátozni, mivel nem zárul be hamar, így nem kér ujjlenyomatot ha bárki rábök. MIUI alatt 10 perccel később bezárta, volt ilyen beállítás.

- ShareMe és a ZeppLife (Mi band 6) kiválóan megy. Gyorsabbak is. A Zepp és a band 6 szinkron azonnali, még MIUI alatt várakoztam rá mire észhez tért.

- MIUI félé ébresztő hang hiányzik.

- Blitzwolf app: realme alatt laggol. Erre épül itthon minden. A villanyt is ezzel kapcsolom. Egyébként jó. Ezt az appot nagyon meg kellett matatni és realme alatt minden jogot (mint a zepp-nek) meg kellett adni, mert különben minden egyes indításkor ha egy lámpát kapcsolni akartam, akkor a kapcsolás előtt inicializált. Amit ismerek jelenséget, de csak 1* install után. Itt meg folyton. Így már jó, de laggol ahogy görögetem a menüjét.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.