Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SystemRoot

őstag

válasz tildy #49 üzenetére

Helyesen jön le. Igen így gondolom. De miért hiszed azt hogy azok akik azt hiszik hogy úgy jó nekik, valóban jó.
    Ha Te választhatnál hol élnél szívesebben egy fejlett, kényelmes és biztonságos demokrációban vagy a kipusztult Tibetben betegségek között és nyomorban, vagy a Szaddami diktatúra alatt ahol bármikor halálra ítélhetnek politikai vagy vallási alapon; őszintén mit választanál?...
    Hidd el nem más bolygóról jöttek ők sem, ugyanúgy kényelmes lenne nekik fotelban, stresszmentesen egy banánturmixot hörpintgetni mint nekem...

Én úgy gondlom hogy a történelemben VAN fejlődés. Ergo valahol valamikor jobb, mint elötte. Amit te mondasz az ezt tagadja.
    Azok elmaradott, világok amikről most szó van. És én úgy gondolom hogy mivel az emberek ugyanattól a közös homo spaienstől származnak körülbelül hasonló általános körülmények között érzik jól magukat. Éppensséggel minden fejlettnek és jónak mondott társadalomban hasonló rendszer van. Csak ők éppenséggel a butaságuk és megszokottságuk miatt ragaszkodnak (persze csak egy részük) az elmaradott fejletlen rendszerhez.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés