- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Aktív témák
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
-
Mantle változtathat majd valamit a minőségbeli kérdéseken?
-
mephi666
nagyúr
én szerintem nem fog tudni konzolok mellett labdába rúgni, mert csomó konzolos előnyt nem élvez, viszont pc-s hátrányokat hordoz
(exkluzivitás, időállóság, ár, stb)ui: a kontrollerről nem is beszélve... szvsz ez a tapis megoldás valami katasztrófa lehet (l4d demót láttam, amit így irányították és nem állt a helyzet magaslatán a páciens)
-
Ellia
addikt
Én max a streamelésben látnám értelmét. Én pl az emeleten lakok egy 22"-os monitort használok (tanulás/térképszerkesztés/játék...stb) kb. mindenre. Néha azért úgy érzem, hogy jó lenne behuppanni a fotelba és a lenti nagy tv-én játszani egy kontrollerrel. Ehhez, ha a tv mögötti "htpc"-vel (direkt az idézőjel mert csak egy szimpla 2 magos apus csöndes amd csoda) tudnám streamelni a fenti gépemről a dolgokat már jó lenne és olcsó. Persze azért sok kérdés felvetődik még.
Mielőtt azt írnátok vegyek konzolt leírom, hogy nem fogok. Nincs semmi bajom velük, játszottam is már rajtuk eleget de úgy érzem, hogy a pc mellett nem igazán használnám ki őket + azért olyan sokat nem is játszok

Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Projektor topic
- Óra topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AliExpress tapasztalatok
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Lenovo T14 Gen3 I5 1245U Refurbished - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó Redmi Note 12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(exkluzivitás, időállóság, ár, stb)