- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fryskitt
addikt
Van, amin nem vagyok hajlandó problémázni. Az ő részükről üzlet, szerintem érthető. % évig támogatott egy telefon főverzió szinten, a másik oldalon max 2 évig. Ez nekem bőven elég. Sokkal nagyobb problémáim vannak ennél. És igazából mindenkinek. Egy félmilliós telefon topijában az összes probléma semmi. Akinek 5e forintja van hónap végén, na az probléma. Ennyi.
Kitartok amellett, hogy józan ésszel nem várható el az, amit te elvársz, egy piaci helyzetben. Ez kb mint az ingyen sör. De nem vagyunk egyformák, szóval a vélemény szabad.
Azon már fennakadok, hogy az egyel ezelőtti Focusom felnije miért nem jó a mostanira. Nem indokolja technológiai váltás vagy valami. Egyszerűen máshová fúrtak lyukat. Ez már bosszant. De azon nem akadok ki, hogy nem adták oda az új technológiák mindegyikét a régi autóhoz. Akkor ki venne újat? Hm?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest