- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wizzgeri
tag
Bárki aki akar vásárolni annak bátran ajánlom ezt a telefont. Én egyedül a mérete miatt adtam el, sajnos nekem kell a kis méret mivel kényelmesen el kell férjen a zsebemben ezért z5c lett az utódja!
-
wizzgeri
tag
Én árultam, de tesóm lecsapott rá. Mint személyes használó(és mint tesóm is azóta) törésnek semmi jele. De még csak recsegés, ropogás sem. Lehet csak én vagyok szerencsés,de nem hinném. Hibátlan az összeszerelés!
-
jUUh
addikt
Pár hónapja láttam hardveraprón 65e körül, erősen gondolkoztam rajta, de végülis Xiaomi Redmi Note 3 SE lett a vége.
-
hemaka
nagyúr
ropimobile.hu
-
no1r
őstag
van valami disztibutor itthon akitol lehetne rendelni?
nekem nagyon tetszik, de mar a hivatalos oldalon is sold out minden szinben. -
larryking
senior tag
Nincs gond a készülékkel és nem törik mint az a korábbi videóban látható volt. Hibátlan szerintem. Nagy megelégedettséggel használom és tényleg kiváló a maga nemében. A frissítés mérete 1122Mb, nem semmi.
-
Lasko
csendes tag
Csak ne törne úgy mintha nem lenne holnap
-
petipetya
nagyúr
A maga módján, de inkább szellemiségében egy egyedi és megfelelő tudású készülékről van szó.
A OnePlus One-(om)hoz hasonló hardveres tudással rendelkező Nextbit is kiszolgálja még a gazdáját egy jó ideig, abban biztos vagyok. A Lineage OS-el pedig a romolók igényt kielégíti.
-
macii97
senior tag
Rettentő ronda telefon ez...
-
LÁZ
addikt
várjuk szeretettel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Mikrotik routerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tesla topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Megkímélt állapot!! Samsung Galaxy S10+ 128 GB (SM-G975F/DS) - fekete
- Nagyon szép állapot!!! Xiaomi Redmi 10 2022 64 GB - fehér
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest