- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
narumon
őstag
Én csak magamat tudom ismételni. Számomra semmivel sem volt jobb és kényelmesebb a camcorder formátum. Ez a formátum nekünk tökéletesen bevállt már 10 éve esküvői videózásra pl. Kényelmesebb fogni, kompakt, ,de ha kell körbe tudom építeni, nagyon egyszerű gimbalra rakni, stb.
Pontosan tudom, hogy nem egy liga, de azért ezek a gépek mégis valamilyen szinten oda akarnak tartozni, pont azért van melléjük minden elképzelhető kiegészítő. A camorder formátum is rögtön ilyenné válik amint elkezdem az objektíveket cserélgetni, nagyobb akksit, külsőt esetleg, rigelem, stb. Árát meg össze sem lehet hasonlítani. GH5 tudással pl nem is tudom mennyiért lehet hasonló camcordert venni, de biztosan többszöröse árban. A Blackmagic pocket gépekkel még csak fotózni sem lehet igazán mégis ugyanilyen fényképező formátumuk van. -
narumon
őstag
Igy néz ki egy professzionális kamera:
https://www.red.com/search
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hardcore café
- Léghűtés topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- sziku69: Szólánc.
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest