- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- sziku69: Szólánc.
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
narumon
őstag
Én csak magamat tudom ismételni. Számomra semmivel sem volt jobb és kényelmesebb a camcorder formátum. Ez a formátum nekünk tökéletesen bevállt már 10 éve esküvői videózásra pl. Kényelmesebb fogni, kompakt, ,de ha kell körbe tudom építeni, nagyon egyszerű gimbalra rakni, stb.
Pontosan tudom, hogy nem egy liga, de azért ezek a gépek mégis valamilyen szinten oda akarnak tartozni, pont azért van melléjük minden elképzelhető kiegészítő. A camorder formátum is rögtön ilyenné válik amint elkezdem az objektíveket cserélgetni, nagyobb akksit, külsőt esetleg, rigelem, stb. Árát meg össze sem lehet hasonlítani. GH5 tudással pl nem is tudom mennyiért lehet hasonló camcordert venni, de biztosan többszöröse árban. A Blackmagic pocket gépekkel még csak fotózni sem lehet igazán mégis ugyanilyen fényképező formátumuk van. -
Stauffenberg
nagyúr
A hybrid shooter kifejezést hallottad már? Ezért nem camcorder jellegű. Aki ilyet vesz, az általában fotózik és videózik is a géppel.
Pont a Panasonicnál felesleges ezt felhánytorgatni, hiszen elég erősen ott vannak a pro camcorder piacon, szóval választási lehetőség az van. De így is sokan inkább ezt veszik egy pro camcorder helyett ha csak videóznak, mert nem kell nekik a pöcsköszörű méretű szenzor és a nem cserélhető objektív. Mind a kettőnek megvan a maga helye a piacon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Futás, futópályák
- Építő/felújító topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Napelem
- További aktív témák...
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest