Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kovbob
senior tag
Nem szeretnék kötözködni (mondjuk alapvetően eddig se ez volt a célom), főleg, hogy ezt is fenntartásokkal kezelem, de láttad esetleg a The Game Changers filmet? Én most néztem meg. Nos, abban szintén elég hitelesnek tűnően adják elő jelentős részben ugyanazokat a dolgokat, amiket ebben a topikban olvastam az alacsony szénhidrátos, vagy ketogén étrend mellett érvelőknél. Csak érdekes módon ebben meg nem a ch a gyilkos, hanem az állati eredetű élelmiszerek.
De jóformán ugyanazokat az érveket halottam benne növényi alapú étrend mellett mint amiket itt a ketogén mellett, csökkenő gyulladások, kevesebb rákos szaporulat, egyenletes energia szint, gonosz élelmiszer ipar. Most akkor hogy van ez?
Szerk.: Ja és itt meg már hirtelen növényevő lett az ősember.
Egyébként mindenki mástól is kérdezném, akik egyértelműen lehorgonyoztak egy álláspont mellett, hogy honnan tudjátok, hogy csak az amiben ti hisztek az igaz út, mikor kb. minden fajta étrenddel kapcsolatban lehet hitelesen előadva bizonyitékokat találni, hogy na ez a tökéletes étrend?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Szilveszter mindig a fogadalmakról szól. Az életünk ciklikus körforgásban zajlik, mégis szeretjük, ha a dolgoknak van...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest