Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Autó költségek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez egyre szörnyűbb! Hihetetlen, hogy az asus ennyire el tudta cseszni a szoftvert.

-
-
-
-
-
Anno a mobilarénás bemutatóban is mondták, hogy a dokkoláskori képernyő-átmenetet kevés program viseli el.
Szövegbevitel meg ellentétben az ipaddal, itt könnyen orvosolható. Felteszel egy másik billentyűzet-programot. AnySoft szótár nélkül nagyon jó. Én táblán swiftkeyt, telefonon swype-ot használok.
-
szerencsére a szokásos almásdroidos vitát el lehet kerülni azzal, hogy rákérdezek: minek nekem mini tablet? van itthon 7 collos tablet és ha más topicban is láttad volna, erősen felfelé mászik az igényem.
tehát ipad minit azért (sem) veszek, mert mini.
nem a gépeléssel vannak bajok, hanem a prediktív szövegbevitel okoskodik olyankor, amikor nem kellene.
-
proci985
MODERÁTOR
inkább ne kezdődjön.
más, cikkhez: leírásért köszi. nézegettem, hogy érdekes a koncepció, de ha ilyen dolgokon hasal el, akkor szerintem ki fog esni a következő váltásnál. azért ez a dolog a felbontással eléggé amatőr hibának tűnik.
a masszivitás hiánya egyébként külön érdekes, anyám nexus7je (jelen, ill lassan előző gen) szintén asus és az bizony eléggé masszív (backupnak van itthon egy 3510 és egy 3310 is még a régi időkből, szóval régi nokia mércével is egyben van).
(#12) randras : akkor ezt szerintem megbeszéltük.
-
-
-
randras
veterán
de ha így halad, lesz ez még hajítsd ki a picsába plecsni is.
Egy iPad Mini kellett volna Neked is a hulladék android helyett, és az első napokat nem idegeskedéssel, hanem az átszokás (boldog) viszontagságaival tölthetnéd.
-
-
-
-
A friss beírásokat esetleg dátumozhatnád.
-
randras
veterán
Gratula. Kár hogy a tablet része ilyen béna lett a kettesnél, az első nekem jobban tetszett.
-
-
Osztán magentáék a tabletet is adják hozzá, vagy ez csak telefon?
-
csak hogy lássam.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- World of Tanks - MMO
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- ASUS ROG Ally
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

DC vagy állam?