- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csoffadalom
tag
-
Vakegérke
félisten
Amennyire korlátozott volt az időnk, fontosabb dolgokról beszélgettünk.
Szeretem, ahogy K1-et, biatlont is. Meg a kelkáposzta főzeléket.
-
Csoffadalom
tag
Nekem már az is sokat mondott amikor María de Villota a teszt felvezető körében csattant. Bár azért elnézegetnék egy nőt a Forma 1-ben, mondjuk olyat mint Danica Patrick.
Vakegérke: Te szereted a Forma 1-et?
És én ezt eddig miért nem tudtam???? -
Vakegérke
félisten
Jut eszembe, vajon lesz kialakított hely a gépben egy csomag tamponnak?
-
Eastman
addikt
-
bambano
titán
-
Vakegérke
félisten
-
bambano
titán
-
Vakegérke
félisten
-
Eastman
addikt
-
Vakegérke
félisten
-
N€T0X|N
őstag
Oké. Kíváncsinak én is kíváncsi lennék alapjáraton, ha DTM bajnokként - mint pl. di Resta - vagy legalább bajnoki dobogósként (de legalább egyszeri pontszerzőként, hát még ez se sikerült...) került volna az F1-be.

A többit Bambano már leírta a bejegyzés végén.

Szóval visszatérve, a fogadást állom, ha Te is benne vagy (legyen tét egy "naugye"), tehát arra teszek, hogy nem fog elérni jobb eredményeket Baumgartnernél.

Edit.: ha bekerül valaha
-
Vakegérke
félisten
-
Rypejakten
addikt
kívülállóként nem tudom egy tető alá hozni a legtöbb hozzászólásod színvonalát és ezeket a teljesen semmitmondó bulvártrollkodásokat.
-
N€T0X|N
őstag
-
Vakegérke
félisten
-
N€T0X|N
őstag
Zsuzsika a DTM-ben - ami a használt technológiák tekintetében (és viselkedésben) inkább formaautóra hajaz, mint túrára - SEMMIT nem tudott felmutatni x év alatt. Tekintve tehát, hogy amúgy jócskán van tapasztalata értelmes autók vezetésében, eléggé esélytelen, hogy ezek után pont F1-ben érjen el valamit.
-
Vakegérke
félisten
Lenne rá egy fogadásom, hogy Zsuzsika jobb eredményt érne el, mint Baumgartner.
-
Samus
addikt
Ezzel még nem veséztük ki azt sem, hogy két Catherhamet meg két Marussiát a jobbak, pl. Alonso biciklivel szokták megelőzni, nem világbajnoki pontokra alkalmas f1-es kocsival...
You made my day

-
bambano
titán
-
Vakegérke
félisten
-
bambano
titán
-
Vakegérke
félisten
Az már csak hab a tortán, hogy az epsomi derby-t epsoni-nak írta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - Számítógép! i7-4790 / GTX 1660 Super / 16GB DDR3 / 500GB SSD / 500w
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s M920s SFF / számla, garancia
- 27% - Dell S2721NX IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 4ms / FreeSync
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD 144Hz Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

És én ezt eddig miért nem tudtam????