Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
macos911
újonc
nemvagysemmi balázs
marcivagyok
-
törölt tag
válasz
TazLeacher #14 üzenetére
ez nem MMORPG, főként azért is, mert egy MMORPG esetén van egy központi szerver, rajta a mapok, NPC-k, játékosok illetve vannak PvE-k, PvP-k, duelek, esetleg sok/nagy questek, egy akár komoly storylinenal. stb. itt ilyen nincs, itt szinte csak dedikált szerverek vannak, otthoni "barkácsoltaktól" egészen a profiig, és az egész egy nagy sandbox, minimális RPG elemekkel, mert van szinteződés, craftolás, alchemy, achievementek. bár az egész játék egy nagy szögegyszerű quest, eljutni End Worldbe és legyőzni a sárkányt...
ha van egy server, amire bejárásod van (whitelist, ami pl. legutóbbi 12w08a snapshotnál erősen bugzik), akkor közösen csináltok mindent.
ez egy "pici" építős kalandjáték némi RPG elemmel fűszerezve. -
kmisi99
addikt
Hát vannak szerverek ahol 10-50 ember van és több km^2 beépítettek. Na az nagyon durva miket meg nem csinál pár tucat ember.
-
Crystalheart
őstag
válasz
TazLeacher #16 üzenetére
Na ja, úgy talán lenne.
De a videóban dumáltak valamiről, hogy megmutatják egymásnak a pályáikat - hát lehet, hogy ezért közösségi.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Crystalheart #15 üzenetére
Lehet én vagyok tévedésbe...tényleg keveset tudok róla, nekem így rémlik. De a lényegen nem változtat...úgy legalább lenne valami értelme.
-
Crystalheart
őstag
válasz
TazLeacher #14 üzenetére
Miért, ezt MMO-nak mondják? o.O
-
TazLeacher
nagyúr
Megnéztem a linkelt videót. Mindössze 1 dolgot nem értek. Ez mitől MMO? Én azt hittem, hogy itt össze lehet futni másokkal is, és egy közös világot építenek az emberek....
-
kmisi99
addikt
válasz
Crystalheart #11 üzenetére
Hát ez nem igazán a nagyon unatkozóknak való inkább a jó kreativitásúaknak úgy vettem észre nekem pl kb nincs is kreativitásom így 10-20 óra után meguntam de nagyon durva dolgokat lehet létre hozni és egy szerveren játszva még jobb a haverokkal.
-
Crystalheart
őstag
Kösz, a videó megerősített a hitemben, hogy a nagyon unatkozók szórakozása és kb. anyit értelme van játszani, mint a tamagochinak. Ám ez piaci szempontból nagyon érdekes: azok a játékok vezetik az eladási listákat (Pl. Sims), amiknek kvázi nincs célja, vagy vége (WoW), ilyenek. Ergo a legnagyobb vásárlói halmaz azoké, akiknek sok idejük van - vagy sokat rabolnak más tevékenységektől -, és unatkoznak.
Ez azért érdekes, mert ha egy MMO-ban lehetne tisztán mesterembernek lenni, még akkor is volna ember, aki azt tolná a harcolászás helyett, vagy egy harcos karakter mellett volna mondjuk szíjgyártó karaktere. Így lehetséges volna valódi virtuális fantasy világ szimuláció is.
-
EczkE
veterán
válasz
Crystalheart #9 üzenetére
-
moha21
veterán
válasz
Crystalheart #7 üzenetére
Mint a legonak kb.
-
Crystalheart
őstag
Elmagyarázza nekem valaki, mi ennek a játéknak a lényege, célja, ilyesmi?
-
DeltaPower
addikt
Az egyik régi quake1 pályámra emlékeztet
-
moha21
veterán
Nincs is jobb, mint dungeonban élni . :Đ
-
vwpolopg
őstag
Ez milyen progival készült?
-
Balazsrbr
csendes tag
Lehet még ma este felkerül : Szobák és még pár tipp,tanács
Új hozzászólás Aktív témák
lo A ház a bejárati lépcső előtt.Takaros kis ház Búzafarmmal és Cukornádfarmmal. Nem kell hozzá más csak fa és cobblestone...
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Minolta objektívek
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Silicon Power 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz SP032GBLFU320X02 RAM
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest