- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Új hozzászólás Aktív témák
-
KingSize
tag
Én is a 2-nyomtam végig
és nekem is nagyon bejött.
-
WonderCSabo
félisten
Megdöglöttek a képek!
-
Sweet Lou 6
addikt
Dupla
-
Sweet Lou 6
addikt
A Call of Juarez 2 nagyon jó játék, a story hihetetlen kidolgozott és a körítés is szép
-
Ipse89
tag
Szép...
Lehet rám is rámférne egy kis játék, mondjuk nekem most Serius Sam2 vagy valami jó kis hentelős játék kellene
-
vsgaborr11
tag
A Call of Juarez második része 2009-es produktum,a Call of Juarez 1,na az már majdnem 3 éves,de nem négy. Emlékszem,még a 3850-t azzal demózták.
-
makraipeter1
tag
"A Hétvégén azaz első sorban ma na meg egy kicsit ma.."
-
bacsis
Közösségépítő
hát igen a DX10 hajnalán már kikerült a patch szóval lehet hogy főleg ez miatt optimalizálatlan a játék...
Viszont! GARANTÁLTAN NEM KICSI a különbség DX9 és DX10 közt, nem csak nagyítóval kell keresni a különbséget.. az ég, a felhők, a fű, a színek, mind érezhetőbben sezbbek DX10 alatt.. na nem mintha DX9-ben nem lenne elég szép a játék...
Ráadásul az is beállítható DX9 módban hogy SM2 vagy SM3-at használjon
DX10hez ha maxon akarod tolni biza nem árt egy 4870.. ha gyengébb a vasad akkor sincs gond, max akkor DX9 ben játsz vele úg yis szép
ééééés írdatlan jó játék, olyan játékmenete van mint semmilyen más játéknak... arra célzok hogy egyik pályán meneküélsz következő pályán kergeted a másik karakterrel saját magadhüjjjén hangzik, de nagyon állat
-
Boxi88
őstag
az fps szám nem feltétlen a graf miatt annyi, lehet hogy csak nincs olyan jól optimalizálva a játék mint kéne.... ezt úgy mondom hogy eddig én se játszottam vele... de most a képek alapján megtetszett! szal lehet belekezdek!
-
szablya
aktív tag
Én a héten toltam ki a Half-Life 2-t és az Episode 1-t tegnap este meg ma
Az is nagyon ott van, nem is értem, eddig hogy maradhatott ki. Tanulás nuku
-
forras2
őstag
Nem rossz a kettő sem, de nekem jobban bejön az első része
Nekem az jobban tetszett.... -
Xirtam
veterán
2. részből az utolsó kép nagyon szép.
-
bacsis
Közösségépítő
persze a grafika minden játék esetében maxra van csavarva
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Lightyear - befektetési app
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Kezünkben a Honor Magic V5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor - Készletről Azonnal - Áfás Számla & Garancia
- Asus TUF Gaming B650M-Plus DDR5 AM5 Alaplap - Számla & Ingyenes Szállítás
- Gigabyte 850W 80+ Gold P850GM Full Modular - Számla & Ingyenes Szállítás
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!