- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
creation
senior tag
Szerintem egy nagyobb szervíznél, ha véletlenül hengerfej tömítést kell cserélned (ne adj Isten), ejtsd meg a szelepek felcsiszoltatását a hengerfejben a beömlők és kiömlők felcsiszolását, polírozását. Ugyanez a leömlővel a helyzet. Meg fogja hálálni a motor. Viszont amíg egyben van, csak ezért ne bontsd szét!
Gyertya cserét minőségibbre mindig megéri cserélni. Azzal rosszat nem teszel, még ha mások szerint kidobott pénz is. Gyújtásbeállítást érdemes szakszervízben elvégeztetni.
Én személy szerint a hűtés rendszert átnézetném, ha kell újra cserélném ami esetleg már régi. Még mielőtt út közben durran el. Vízcső és vízcső között is van különbség, nem csak árban. Ha nem a tuning és nem kifejezetten a plusz lovak a cél.
Az új gumi jó ötlet, de akkor ide tartozhat a minőségi fékbetét is, esetleg ha már esedékes akkor vagy az új tárcsa, vagy a felszabályozás.
Vagy még egy vagon ötlet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Nagyon nem értek az autókhoz, és ez így is fog maradni... egészen addíg míg a fedélzeti számítógépének a processzorát...
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Formula-1
- Nintendo Switch
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- ASUS ROG GAMER PC: i7 9700K / 32GB DDR4 / 256GB SSD+1TB HDD / RTX 2080 SUPER 8GB / Win 11 !!
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- micro:Macqueen Lite - robot készlet, mikrovezérlő nélkül
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Targus Universal USB 3.0 - (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest