Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ketogén étrend
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vgabex
újonc
Sziasztok! Raktam fel ide pár képet, amit lőttem: https://photos.app.goo.gl/Pn7FDWfBGBDicMPw9
-
vgabex
újonc
Sziasztok! Ami szerintem egy ilyen infókártyán engem legjobban érdekelne, az az, hogy az adott cucc mettől meddig volt gyártásban, és a piacrakerülés idején mennyiért lehetett hozzájutni. Lehetne még fokozni, hogy az árát felszorozzuk az éves inflációkkal, és megkapjuk jelenkori zsetonban az árát. Szerintem sok kilátogatónak nincs pontos elképzelése arról, micsoda hightech, drága cuccok voltak az egyes darabok, mikor megjelentek. Ha lesz webes felület, akkor adatfelkutatásban, paraméterek kitöltögetésében szívesen segítenék.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nahh szóval.. Meg volt a 6. BRSZK(cikk hamarosan a Logouton is meg fog jelenni) Minden kedves kiállítómban tudott...
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Politika
- Hálózati / IP kamera
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Diablo IV
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- ThinkPad P15 Gen1 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10850H T2000 32GB 512GB ujjlolv IR kam új akku gar
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Watch 6 47mm ESIM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest