- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csemike
aktív tag
válasz
művésznő4 #69 üzenetére
Na, csak óvatosan a kábulattal.
Én a zeller illatát csípom eléggé. Mindig meg kell szagolnom.
Ja igen, és reggel a szobámban érezni a konyhából felszállingózó frissen főzött kávé illatát is.
Lássuk csak... Szeretem a benzinkút-szagot, szeretem a Trabant kipufogó-szagot, télen a dízelszagot a kocsiban. Amikor tönkrement a fűtőradiátor, akkor az utastérbe penetrálódó hűtővíz szaga se volt rossz.
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
művésznő4 #54 üzenetére
ehh nem gondoltam volna hogy ennyi hsz érkezik
Még tudjátok minek volt jó az illata? Amikor megvettem életem első vízhűtését.. s igaz leengedve hoztam haza, itthon pedig mezei ablakmosó folyadék került bele, de nem tudom megmagyarázni, olyan "varázslatos" illata volt a gépemnek, sőt az egész szobámnak -
nem_tom
őstag
válasz
művésznő4 #54 üzenetére
Én a CD-ket jobban szeretem. Méghozzá azért, mert azt nem kell visszatekerni, nem gyűri be a szalagot, ami nincs is és nem használódik el. Egy kazetta, már sok év és lejátszás után, zizis lesz, romlik a hang és kép minőség. A CD/DvD-re, csak vigyázni kell és nagyon sokáig kitart, ugyanolyan minőségben.
A kazettákat, már csak a retro miatt szeretem. De a CD/DvD praktikusabb. -
3.Aragorn
addikt
válasz
művésznő4 #45 üzenetére
Bizony nem kell kinézni azt, aki még tart otthon videókazit
Nekem is van pár filmem, ami csak azon van meg, sőt máshonnan nem is beszerezhető.
Pl gyermekkorom nagy kedvenc vikinges filmje, a Sea DragonAmúgy a kockaszagot én is szeretem, de csak ritkán jutok új alkatrészhez. A corsair tápom illata viszont isteni volt
Új hozzászólás Aktív témák
lo 3 dolognak imádom az illatát, aminek tényleg imádom!A 3: A Marijuana illata. na az már igen...2: A páromnak a parfúme....
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest