- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Butcher82: Retro - műanyag fehérítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mit moddoljon, ami még nem RGB és nincs agyondesignolva...? Meg különben is, kiveszett az a generáció, amelyik még foglalkozott dolgokkal. Egy jó mod rengeteg energia, szaktudás, gyakorlatot kíván. Nekem sajnos nem sok lehetőségem volt ilyesmit csinálni (főleg hely és szerszámozottság híján), de kedv lett volna. Ugyanakkor sajnos alig ismerek olyan embert, akinek ne lenne furcsa, hogy valaki valamit elkezd maga alkotni, ahelyett, hogy megvenne valamit készen. Divat lett a semmivel sem törődés, semmivel sem foglalkozás. Ugyanez a jelenség figyelhető meg annak kapcsán, hogy ha bármi nem működik, vegyél újat.
@Kalandor : De a modding azért értelmezhető alkotásként is. Ez a része miért halt meg?
Én csak azért akarok állandóan rácsból építeni házat, hogy valami egyedit alkossak. Amit én készítettem.
Ugyanez lesz az IKEA szalvétatartóba épített router is.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 650 G4 laptop - 15,6FHD/I5-8250U/8-16GB-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- Ubiquiti Unifi Access Intercom
- TCL 55C745 TV 4K FALD, HDR Dolby Vision, DTS, 2029.07-ig garanciális, dobozában, fóliás, karcmentes.
- Canton CD 1 SC Aktiv-Subwoofer + 2db Canton CD 10 + Canton CD 20 center
- Pc rx7600 xt 16gb
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest