- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Milyen mosógépet vegyek?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- New Game Blitz - 2025
- Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz Klaus Duran #14 üzenetére
Huszon sok éve Abádszalókra ugrottunk le haverokkal sátorral.
Akkor kezdek újra árulni Abszintot. A pultos az első kőrnél gratulált nekünk, hogy torzult arccal, de megittuk. A harmadiknál már pislogott. A negyediket a tulaj állta.A Stroh viszont nagyon jó koktélba. A Zombie koktél 1 rész fehér, 1 rész barna, 1 rész Stroh, ananászlé és jég. Medence mellett fogyasztjuk, nyáron, nagy hőségben.
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz Klaus Duran #14 üzenetére
ja, a stroh80/spitz80 nagyon ment felénk is a kocsmában, ha valaki gyorsan akart részegedni feles-sör-feles-sör és garantáltan utolérted a többieket ...még anno bulizós időszakban volt, hogy asztaltársaságban valaki nem hitte el, hogy 80as rumot iszok... leküldtem, gyújtottam egy gyufát és beledobtam az üres pohárba: lobbant a gőze ...40es piákkal ezt nem csinálod meg
ha nagyon ótvar piát akartok, akkor ott a kevert... egyszer ittam, amikor abszolút nem voltam józan és maradandó "élmény" lett így is ...annak az "ízét" egy életre megjegyzi az ember
ui: viccet félretéve a stroh80-on én nem éreztem soha a %-ot... szeretem a rumot, annak jó aromája van, csak kicsit zsibbasztotta az ember torkát, mint amikor fogorvosnál nyelsz egy kis lidocaint ...a sör jól hűsíti
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- LEGO klub
- Milyen széket vegyek?
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- MacBook Pro 2020 13" Retina Touchbar M1 (8C/8C)/16GB/512 GB SSD
- Elitebook 640 G11 14" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155U 32GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- új Oversteel Ultimet gamer szék zöld-fekete!
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, szép állapotban - 2027. 08. 26-ig
- iKing.Hu Honor Magic 6 Pro - Black - Használt, újszerű állapotban - 2027. 09. 30-ig Bizti
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest