- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
Új hozzászólás Aktív témák
-
koshmar
addikt
Nekem 5 megás net van, de jó esetben 615-700 kb-tal is jönnek néha a dolgok.
A Speedtest.net olyan 5,5-6 megabitet szokott kiírni a letöltési sebességhez.
-
Nibiru
tag
A speedtest azt a sebességet írja ki, ami az adott szerver és közötted jön létre. Azzal a szolgáltatásod színvonalát tudod ellenőrizni. Az, hogy utána a letöltés lassabban jön a különböző helyekről, az teljesen természetes, mivel azoknak a szervereknek is van egy saját sávszélessége, amivel dolgoznak, valamint ki tudja hány pont-pont kapcsolat (hop) van közötted és az éppen kiválasztott szerver között. Megjegyzem a T-Home saját tesztje elavult, a speedtest.net pedig egyébként sem megbízható a T-Home-os végpontokon. Én a Datanet Ookla rendszerét szoktam használni. Próbáld ki.
-
shadow1901
aktív tag
Nekem volt olyan amit ez előtt már leírt valaki: utolsó pillanatban felugrik az elvárt magasságig...
Ekkor jött a formázás s lám egy óra alatt megjavult, tartotta a sebességet maxon.
Ezt meg pusztán a határok miatt nézem. (ez az eddig kifogásolt átlagot írja)
Ext nekem nem vált be, 1 vagy 2 évig voltam náluk (talán 1), nem tetszett... Bár nem ilyen gondom volt velük... -
Mennyi sz@r van már fennt a gépen... xD
Amúgy nálam mindig jól mért. Másik szerverrel kell próbálkozni és ennyi. -
zoltanz
nagyúr
Nekem eddig olyan értékeket mért amit alkalmazásokkal is elértem, nem értem ezt.
-
Trebron09
őstag
Én ezt az oldalt használom sebesség ellenőrzésre.
(Látom a sarokban nagyon magasak (ilyenkor) a HDD hőmérsékletek, mi lesz így nyáron?
)
-
telescreener
tag
Szerintem nem néztétek meg jól a képet, mert a speedtest megabitben/sec ben írja ki az erdeményt , (Mb= megabit MB= Megabájt) az iexplorer pedig KB/sec ben. így a kettő átváltás után összehasonlítható. 585KB/sec=4.57 Mbit/s.
TSC -
szuper-t
őstag
Szomorú dolog UPC nél is tapasztalható
Olvasd el a szerződést a sebességre vonatkozó (maximális és garantált )
szomszédba 120 as vande max 20 al jön már 1 fél éve
(garantált 10Mbit)
-
dízelracer
őstag
válasz
Jim Tonic #21 üzenetére
Nyugodtan lepattanhatsz a magas lóról cimbora. Tudod nem mindenki vevő a beszólásaidra. Van aki elnézi ezt neked vagy jobb a békesség alapon inkább rád hagyja, én nem... Amíg én megadom neked a tiszteletet (és nem hülyézlek le
) talán úgy érzem joggal elvárhatom, hogy ezt te sem teszed!! Főleg, hogy nem is ismersz.
-
válasz
dízelracer #20 üzenetére
Futni futja, egyszeruen felmertem, hogy baszottul nem tudok gyozni a Te szinteden. Igy nem folytatom.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
dízelracer #4 üzenetére
annyira, hogy a t-online anno az optikai háló tesztelésénél is azzal méretett sebességet különböző időpontokban. ha rendben van a net, akkor a max sebességet fenn tudja tartani.
-
Boxi88
őstag
Amúgy használj letöltő progit... PL
lashGet-et, mert a hétvégén szembesültem vele, hogy mennyit jelent...
Próbáltam letölteni a Runes of Magic (Hozzátenném, hogy nem kellett volna, mert annyira nem jött be) és még a böngésző saját letöltésvezérlőjét használtam mint te, 400-450k-nál nem jött gyorsabban, majd haver mondta, hogy próbáld ki flashgettel... Feltettem elindítottam azzal és egyből 1,2-1,3MB-al jött!!! Javaslom próbáld ki, mert a böngészőbe épített letöltők nagyon felejtősek!
-
válasz
dízelracer #11 üzenetére
Uhhh, de szinvonalas hozzaszolas...
-
En itt azt latom, hogy a speedtest mert kb jot, a driver pedig nem jon max sebesseggel.
-
Nem tudom, felétek ismeretlen fogalom az: "ennyit bír a hálózat, sajnáljuk" kifejezés?
Erre szoktam mondani, hogy: akkor mi a #nak fizetek ennyit?, bővíteni luxus wazze?, és hasonló kérdéseket, de ez valahogy süket fülekre talál... (Mondjuk nem tudom feltűnt-e a "Rate your ISP rész", érdekes eredmény...) -
bacsis
Közösségépítő
Igen, az az érdeks, hogy a korábbi szolgáltatónál nekem is írta hogy 4,5-4,7 az a 2tized ingadozás belefér.. de ez meg mutat 13-at 8-at 5,5-öt mikor miylen kedve van
-
baluka26
veterán
Nekem a speedtest mindig ugyanannyit mutatott, mint a valós letöltésem. 12 megabit/s->1,6 mbyte/s. Teljesen korrekt, sosem volt problémám vele
-
dízelracer
őstag
-
válasz
dízelracer #9 üzenetére
Aztan meseld el, milyen atlagerteket tudsz merni egy 20mp-es meressel?
Elarulom, semmilyet. Ezert mer csucserteket. A csucsertek pedig teljesen jo ertek, ha jo a szolgaltatod.
Ha baj van a szolgaltatoddal, azt csak egy hatalmas fajl letoltesevel tudod kimerni, de ne kelljen mar mindenkinek letoltenie egy Linux disztribuciot, hogy megtudja, mit ad a szolgaltatoja.
A a ratyi meroprogram nem ir ki faszsagokat. Ugy lett keszitve, hogy merje a csucssebesseget. Ezt a dolgat kivaloan elvegzi. Arrol meg nem a programozok tehetnek, hogy szar a szolgaltatod. -
-
válasz
dízelracer #4 üzenetére
Bocs, de ez miert a speedtest hibaja? Ez a szolgaltatod minositi.
-
törölt tag
válasz
dízelracer #4 üzenetére
Ha már mérni akarunk, akkor az valós mérés legyen, pl Linux iso torrentről, ftp-ről, vagy valami nagyobb méretű fájl egy olyan helyről, amiről tudjuk, hogy gyors. Azok általában úgy jönnek, ami a csövön kifér.
-
dízelracer
őstag
speedtest.net? Az egy raklap szar. Méghozzá azért mert nem az átlagot méri hanem a csúcsértéket írja ki. Elmondom mire gondolok. Nekem (1megás kábelnet) mérés alatt folyamatosan 0.7-0.9között ingadozik. Pár tized másodpercre felugrott 1.32-re így azt írja ki sebességnek pedig ez hibás. Sosem volt és nem is lesz soha annyi. ~ 0.85körül van az átlagom.
-
Tim82
félisten
Na mondom Wov... akkor töltsünk le egy catalystot
Ezt WoW-nak és Cataclysm-nak olvastam.
-
bacsis
Közösségépítő
Monnyuk annyi, hogy mostmár néha töltök 610K-val is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo A sztori röviden, hoyg eddig az externet szolgáltatta a netet, itt a Ph-n kötöttem meg a szerződést és 8Mbit-eset...
- Villanyszerelés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Fotók, videók mobillal
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest