- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Vakegérke #13 üzenetére
Titkolózás alatt értem azt, hogy tudja meg, de csak később tudja meg amit szeretne, ne azonnal, és ne tálcán kapjon mindent. Hogy ne legyen az hogy kiszolgáljuk őt, bármivel is. Amit akar azért ő is küzdjön, holott én udvarolok.
Afféle "húzzuk egymást", így izgalmas, és így tud kibontakozni később a többi jó dolog.
Húzzuk fel kicsit, hogy ne csak én nyomuljak, hanem ő is nyomuljon kicsit.
-
Apollyon
Korrektor
Hú Te nem gyengén félreértettél.
Nem azt mondtam hogy meg kell játszani magát az embernek a kapcsolatában, hanem azt, hogy ne áruljon már el mindent magáról a legelején mielőtt összejönnek és kapcsolatban vannak.
Amikor kapcsolatban van, persze ki lehet bontakozni, de ne az elején, mert egyszerűen nem így kell felszedni a csajt, hanem fent tartani az érdeklődést, ez a legfontosabb! Ez így sokkal ésszerűbb, minthogy már mindent kiköpök magamról kapásból.
Mert ha titokzatos vagyok az elején (persze nem túlzottan), és nem tudja hogy most tényleg nagyon tetszik-e nekem vagy csak úgy kicsit bejön nekem, és nem érzi hogy totál sínen van, akkor ösztönösen megpróbálja felkelteni az érdeklődésem iránta, ergo gondolkodik rajtam, foglalkozik velem. Amiről meg már mindent tud, azon nem fog agyalni, hisz minden egyértelmű.
Abszolút nem kioktatni akarlak, tisztában vagyok vele hogy mennyivel több tapasztalatod lehet, de én az udvarlásra értettem a fent és előzőleg leírtakat, nem az egész komplett párkapcsolatra.
-
Apollyon
Korrektor
"Annyira szerettem volna, hogy legyen köztünk valami, el akartam érni, hogy belém szeressen, egyszer csak háttérbe került minden, csak ő volt. "
Ha máshol nem, valószínűleg itt az egyik ahol elronthattad. Nem szabad kimutatni teljesen mindent, mert akkor túl egyértelmű és nincs már benne semmi izgalmas. Úgymond kicsit inkább tenni a fejére, mint egyfolytában körülötte legyeskedni. A nők inkább az elfoglalt, fontos emberekre buknak, így meg úgy tűnhetett neki hogy annyira nem vagy fontos ember ha ennyi időd van vele foglalkozni.
"Nem azért beszélgetek vele mindenféléről, mert jobban meg akarom ismerni, hanem azért mert unatkozok és jó időtöltés, kellemes beszélgetőpartner."
Így meg túl sok mindent elárultál magadról. Már nincs benne semmi izgalmas hogy megismerjen, hiszen már tud mindent. Ha egy kicsit titokzatosabb lennél, akkor izgalmasabb is és nagy valószínűséggel többre mennél, nem szabad elárasztani őket minden dolgoddal.
A konklúzió meg az lenne hogy rájött hogy sínen van nálad, ami nem jó, mert így sem leszel izgalmas túlságosan, nincs már tétje, és ez is pofoncsapja a dolgot.
Nem szabad hogy biztos legyen a dolgában, inkább az a jó, ha nem tudja mi van, had gondolkodjon csak el rajtadVagyis ezt kéne a jövőben, inkább foglalkozz mással, ő max csak sokadlagos prioritás legyen, és különben is, tedd túl magad rajta, ő is büdöset sz@rik
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ha úgy érezzük valamit nem éri meg végigcsinálni, holott a jutalom kecsegtető, nagy bátorság kell kimondani, feladom,...
- Apple TV eladó
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest