- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ep128Emu felhasználói képeskönyv
Új hozzászólás Aktív témák
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Egyébként nincs szükségem százszámra a zenékre, csak ha néha megtetszik egy-egy, azokat szeretném nyugodt szívvel és jó minőségben tárolni, már pár hete kerestem online megoldásokat, csak valahogy az iTunes-ig nem jutottam el, zártabbnak gondoltam az Apple platformok miatt.
-
Kakumix
senior tag
válasz
BomiBoogie #5 üzenetére
Ha jól emlékszem Magyarországról már több, mint egy éve használható az iTunes. Szóval a virágbolt már korábban is bezárhatott volna
Vártam, hogy legyen Magyarországon, de a b**i pereskedéseik miatt az én pénzemet nem fogják látni!
Pedig az iTunes Match egész jó kis szolgáltatásnak tűnik. 25€/év és a harácsolt mp3-ak egy (nagy) része kifehéredik[ Szerkesztve ]
-
dabadab
titán
válasz
BomiBoogie #7 üzenetére
Nem, AAC, ott van a cikkben is. Android viszi.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
BomiBoogie #1 üzenetére
DRM-mentesek, akárhol meg tudod hallgatni őket...
-
kcsa
veterán
"A szolgáltatás most már 119 országban érhető el ... App Store még némileg hátrébb van, 155 országban hozzáférhető"
hogy tessék?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Azt ugye jól sejtem, hogy ha megveszek egy zenét a magyar iTunes-ból, akkor azt csak és kizárólag Apple eszközre tudom átrakni, illetve gondolom, iTunes-ban tudom pécén hallgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
it Az Apple megnyitotta iTunes Store áruházát Oroszországban, Törökországban, Indiában, Dél-Afrikában és további 52 országban
- Volvo és Polestar kulcsok is menthetők lesznek Samsung telefonba
- PlayStation 1 / 2
- PlayStation 5
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bitcoin topic
- Politika
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...