Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Azt ugye jól sejtem, hogy ha megveszek egy zenét a magyar iTunes-ból, akkor azt csak és kizárólag Apple eszközre tudom átrakni, illetve gondolom, iTunes-ban tudom pécén hallgatni.
-
kcsa
veterán
"A szolgáltatás most már 119 országban érhető el ... App Store még némileg hátrébb van, 155 országban hozzáférhető"
hogy tessék?
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
tDr1v3r
veterán
válasz BomiBoogie #1 üzenetére
DRM-mentesek, akárhol meg tudod hallgatni őket...
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
dabadab
titán
-
Kakumix
senior tag
válasz BomiBoogie #5 üzenetére
Ha jól emlékszem Magyarországról már több, mint egy éve használható az iTunes. Szóval a virágbolt már korábban is bezárhatott volna
Vártam, hogy legyen Magyarországon, de a b**i pereskedéseik miatt az én pénzemet nem fogják látni!
Pedig az iTunes Match egész jó kis szolgáltatásnak tűnik. 25€/év és a harácsolt mp3-ak egy (nagy) része kifehéredik[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Egyébként nincs szükségem százszámra a zenékre, csak ha néha megtetszik egy-egy, azokat szeretném nyugodt szívvel és jó minőségben tárolni, már pár hete kerestem online megoldásokat, csak valahogy az iTunes-ig nem jutottam el, zártabbnak gondoltam az Apple platformok miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest