- 3060Ti EGPU over USB4 vs PC teszt
- leslieke farmerzsebe
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi5244
őstag
válasz
Jeanne d'Arc #8881 üzenetére
Persze! Egyszer úgyis elmegy
Csak mivel vidéki vagyok így nehezebb, egy vevőről már le csúsztam mert nem tudtam időben feljuttatni a gépet Pestre.
Gondolkodtam iPhone cserén is mert régi vágyam de úgy meg 60-65-nél nem nagyon adnának többet érte.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Jeanne d'Arc #8871 üzenetére
Restore és újként beállítás, ha az nem segít, akkor erősen gyanús, h hardveres a gond. Esetleg még iBackupBottal ránézhetsz az akksi állapotára.
-
naksys
senior tag
válasz
Jeanne d'Arc #8867 üzenetére
Nézd meg az akkuhasználatban a beállításokban, hogy mi fogyaszt a legtöbbet.
-
naksys
senior tag
válasz
Jeanne d'Arc #8865 üzenetére
Az nagyon kevés.
Én egy héten általában egyszer töltöm, napi 1-2 óra használat mellett. Idle-ben mindig repülőben van.
Nézd meg a fényerőt, az nagyon tudja húzni az akkut ha csak netezel. Állítsd 50%-ra és kapcsold be az auto szabályzást. -
Ragnar95
félisten
válasz
Jeanne d'Arc #8775 üzenetére
Ezek szerint gyanús,h flash alapú weblapról van szó, mivel ugye flash nincs az iOSben. Ha tényleg flash probléma, akkor viszont pl Puffin Browser megoldja a gondot.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Jeanne d'Arc #8694 üzenetére
Itt van leírva.
Én kb 100-150 dollárt szedtem össze vele eddig. -
Ragnar95
félisten
válasz
Jeanne d'Arc #8691 üzenetére
Igen, a topik nagy része használja, olvasd el a topik összefoglalót, le van írva benne minden
-
válasz
Jeanne d'Arc #8630 üzenetére
Én is kikapcsolod minden mobileszkozomet estére. Az air-t is. Igaza van Erdoke-nek,hogy semmit nem Fogyaszt repülőn,de en megszoktam hogy kilovom estére az eszkozeimet. Androidos cuccoknal ez jót is tett mindig. Sztm elettertamban is számít,bár mar régóta nem volt nálam egy cucc 1 évnél tovább. Talán ez a mostani air, ez nagy tarhelyes 4g-s, ezt talán nem lesz értelme cserélni 2 évig...úgyhogy kapcsolgatom.
-
erdoke
titán
válasz
Jeanne d'Arc #8628 üzenetére
Mivel az iPad az elsődleges mobil eszközöm (1-2 óránál hosszabb útra már viszem magammal), olyan csak nyaraláskor fordult elő, hogy 2-3 napig nem használtam. Egyébként se aggaszt, hogy 85-ről ~71 %-ra esik a töltöttség 3 nap alatt, mert az még mindig jó két napra...
A gázt se zárom el, ha két napig nem főzünk, annál is inkább, mert a fűtés automatikusan használ belőle.Szerk: Ha aggaszt, hogy 3-5 %-ot fogyaszt egy nap alatt bekapcsolva, tedd repülő üzemmódba, akkor csak 1 %-ot fog. Annyit pedig megeszik a ki-bekapcsolással is.
[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
válasz
Jeanne d'Arc #8626 üzenetére
Nem tudom, mert a 6 iPadünk, ami volt 3 év alatt, egyetlen percet se volt kikapcsolva. Nem is értem, miért kapcsolná ki bárki. Ha repülök, akkor repülő üzemmódba kapcsolom, egyébként pedig megy. Ha egész nap nem nyúlok hozzá, 3-5 %-ot fogyaszt, tehát elmegy 2-3 hétig.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Jeanne d'Arc #8612 üzenetére
Amikor a régi ipad-ról csinálsz biztonsági mentést az iBook be van jelölve, mert ha nincs az újon se keresd...
-
válasz
Jeanne d'Arc #8599 üzenetére
1.IBook--iCloud mentésben kipipálva--új ipad-nél visszaállítás iCloud-ból
2. Dropboxba tárol--dropboxból megyitmi (pl) új iBook-ba[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Jeanne d'Arc #8181 üzenetére
Pont a tok miatt karcos, ha jót akarsz eladod te is. Gondolj bele hogy a tok belső felületen megragad a por, esetleg homokszemcse ami minden egyes ki es behúzásnál megkarcolja a kijelzőt. Szerintem a legrosszabb megoldás a puha tok
-
válasz
Jeanne d'Arc #8181 üzenetére
Ha késsel vágja.
-
válasz
Jeanne d'Arc #8179 üzenetére
Körömmel elvileg nem lehet megkarcolni, inkább kulcs vagy más fémes tárgy karcolja meg.
-
erdoke
titán
válasz
Jeanne d'Arc #8177 üzenetére
Ha gonoszkodni akarnék, azt mondanám, hogy le kell dobni a fémes berakású műkörmöket, a gyűrűket és a karkötőket, akkor nem lesz gond.
Mivel eszembe nem jutna gonoszkodni, inkább egy Smart Covert javasolnék fólia helyett. Normál használat közben nem sérül a kijelző, egyebek ellen pedig még jobban is véd a SC.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett az új iPad, melyet a kereshetőség miatt a neten mindenki iPad 3-nak fog hívni. A kijelzője elképesztő, processzora nem változott. Alapvetően papírforma.
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad Magic Keyboard 12.9-inc A2480/3/4/5/6 generation/1 hónap gar./
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S9, S10 (PLUSZ, ULTRA, FE) - GYÁRTÓI garanciával
- Apple iPad (2017) 9,7 Wi-Fi + 4G Cellular 32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!