Új hozzászólás Aktív témák
-
Atom_Anti
senior tag
válasz hackeeeee #175 üzenetére
Ne a zsindi ebayre vagy vaterára gondolj, mert más külföldi számtekes oldalakon is lehet ingyen árulni cuccaink, pl a világhírű techpowerup-on! Nekem szimpibb lett volna ha az újdonság helyett egy ''adakozó'' gombot tesznek a mai jól működő rendszerbe. Az adakozó pedig kapna valami extra rangot ami ösztönzően hatna többiekre is.
Persze azt is megértem ha apeh miatt regisztrálni kell az eladásokat, de ez további unszimpátiát fog eredményezni . -
Marci79
senior tag
válasz hackeeeee #175 üzenetére
"Minden legyen ingyenes?" Ezt hol olvastad a hsz.-emben?
"nem kötelező az értékelés.. Innentől meg, nem "kötelezhetsz" rá senkit, hogy Téged értékeljen" Ez a gond. Hogy nem kötelező.Remélem nem fog az oldal a Vatera szintjére süllyedni. Az, hogy mi lesz fizetős és mi nem az érdekel nagyon. Aki kereskedésből él az igenis fizessen. Én a "kisember" hirdetését féltem. Aki csak elakarja adni az alaplapját vagy valami kis cuccát és nem üzletszerűen vagy mellékkeresetként csinálja.
Kíváncsian várom milyen lesz az "újítás". Azt aláírom, hogy valamiből fedezni is kell az oldal üzemeltetését is.[ Szerkesztve ]
"Pont mint a "propaganda". Ez egy varázsszó lett, amit akkor mond valaki mikor nem tetszik neki amit hall mert kognitiv disszonanciat okoz, kimondja a P betűs szót és addig ismétli amíg megszűnik a frusztrációja."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest