Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
- Gurulunk, WAZE?!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
AusWolf
őstag
válasz
üzenetére
Ebben igazad van, viszont az AMD 5/6-os széria megjelenésekor tudtommal még nem nagyon volt tervbe véve a DX12, úgyhogy a támogatás hiánya szerintem nem róható fel nekik. Ez persze nem változtat a tényen, hogy nincs támogatás, ezért írtam, hogy akinek valamilyen okból kifolyólag elengedhetetlen a DX12-képesség, az szerintem most váltson nvidia-ra, vagy AMD GCN-re, amíg még el tudja adni a régi vasat. Az első DX12 játékok megjelenésekor már nem biztos, hogy menni fog, vagy ha mégis, akkor csak a most kapható ár töredékéért.
-
AusWolf
őstag
válasz
üzenetére
Azért az általad felvázolt helyzet szerintem egyáltalán nem olyan durva, mint ahogy mondod. Az AMD 5-ös és 6-os szériája egy - habár korosodó - de jó rendszerre voltak felépítve. Egy 6800/6900-as VGA-val még ma is simán el lehet lenni. Ha meg valakinek annyira kell a DX12, az még lecserélheti újabbra, mert még van ezekben annyi potenciál, hogy vállalható áron el lehessen adni. Akinek meg még ezeknél is régebbi kártyája van (akár AMD/ATI, akár nvidia), annak úgysem a DX12, meg a full grafika lesz a mérvadó szempont.
Ha már felhoztad az AMD-t, akkor szerintem nem VGA, hanem processzor fronton szomjaznak sokan egy értelmes koncepcióra.
-
AusWolf
őstag
Talán épp ez az öncélúság a probléma. A fejlesztések nem (csak) azért történnek, hogy valami újat tegyenek le az asztalra, hanem azért, hogy a különböző cégek így jussanak profithoz. Ha mindent megoldanának a jelenleg is kapható hardverekkel, akkor az Intel, AMD, nvidia, és társaik gyorsan elszegényednének.
Az is érdekes, hogy napi rendszerességgel olvasok ilyen-olyan cikkeket arról, hogy valami random fejlesztőcsapat megtalálta a jövő technológiáját, de valahogy mégis csak a töredékét látom a gyakorlatban megvalósulni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux haladóknak
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Hálózati / IP kamera
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Kompakt vízhűtés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- További aktív témák...
- Apple iPhone 8 64GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest