- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LOGOUT - ezmiez?
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
Álomvilág amiről ez a két ember beszél. Egyrészt tegyük fel, hogy informatikából mindent meg tudnának tanítani órai munka keretén belül. Ehhez ugye kéne az eszközpark, képzett és motivált tanárok, no meg persze jól kidolgozott, és évente frissített tanterv. Ekkor ugye a gyerek hazajön, és nem otthon kell rájönnie a dolgokra, hanem egyenesen ő segíti ki a szüleit, ha valami nem megy nekik, hiszen ők baromira az átmeneti időszakban szívtak, és nem értenek semmihez sem.
A probléma ott van, hogy nem csupán informatikai alapismeretekből oktatom én kényszerűen -- mert hogy pl szövegszerkesztés témában LO és GDocs nem merül fel még hagyján, de az MSO-t is én mutatom meg neki -- de gyakorlatilag majdnem minden tantárgyat mi tanítunk nekik, mert valamiért az iskola erre csak félig képes. Matek, magyar, idegen nyelv, történelem, köri/természetismeret, de lassan már a testnevelési alapok is rám hárulnak, mert a tanárnak van 2-3 kedvence, az összes többi lúzernek van elkönyvelve... Ehhez képest semmiség, hogy én mutatom meg a gyereknek, hogy pl. van egy wikipédia, ahonnét össze lehet szedni az egyéb órákon kiadott nagyfeladatokhoz az ismeretanyagot, én mutatom meg, hogy hogyan lehet nyomtatni, meg prezentációt készíteni, vagy levélben elküldeni a tanárnak.
Arról nem is beszélve, hogy sok helyen hagyják érvényesülni azokat a trendeket, hogy aki nem tanul, az a májer, és az alapvető társadalmi normákra képtelenek rászoktatni a gyerekeket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Villanyszerelés
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Sorozatok
- Netfone
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Socket AM5-ös Pro WS alaplapot mutatott be az ASUS
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest