- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Egyszer igazoltatott rendőr gyalog, nem volt nálam semmi ahogy sose, bemondtam az adataimat pontosan, megnézte a gépén aztán elköszönt. Ha épp autóval vagyok akkor ez 45 ezerbe kerül, de még eddig nem volt ilyen. Ezek nagyon erősen függnek amúgy attól, hogy ki van a másik oldalon. Gyógyszertárban a nagyszülőknek, szülőknek a gyógyszereit fejből bemondott tajszám alapján simán kiadják, semmit nem kérnek. Aztán egyszer olyan sokan voltak, hogy átmentem egy másikba inkább, ott meg nem akarták kiadni, merthogy így nem adhatják ki meg blabla, úgyhogy visszamentem oda ahova menni szoktam.
Ezeket el kell engedni. Ilyen lehetetlen rendszerben meg főleg, ahol a hivatalos iratok feldolgozása azon múlik melyik Manyi néni ül a székben.
-
törölt tag
Ezt mondjuk jó tudni, nekem anyám Zsuzsanna volt és Zsuzsára íratta át a nevét, de nekem minden dokumentumom Zsuzsanna ugyanúgy. Nem szóltak érte sose.
De mikor ilyen elvetemült, való életet sose látott jogászok által megkreált paragrafusokba futok amik itthon igencsak jellemzőek, általában az a reakcióm, hogy karmoljanak falat. Nem fogom kidobni az összes iratomat emiatt az biztos, oldják meg a visszakeresést és azonosítást, minden digitális ma már nem nehéz visszakeresni, hogy miért mi az anyám neve egy műanyag kártyán. Ilyenkor elgondolkozom rajta, hogy tényleg 2021-ben vagyunk-e vagy valami multiverzumban ugrálunk.Mikor a jogsit csináltattam (sokszor csinálták, mert több kategóriám is van) egyszer TünciManyi néni megkérdezte, hogy miért nem csináltatom meg a személyit, mert látja le van járva. Mondom mert a jogsi is alkalmas belföldön személyazonosításra, de autón kívül az sincs nálam. Erre felháborodva mondja, hogy de hát így hogyan lehet élni, ez mennyire felelőtlen. Hát mondom veszek levegőt, eszek, iszok és lezajlanak bennem a biokémiai folyamatok, így élek. Annyira megsértődött utána már nem is szólt hozzám többet.
-
törölt tag
Nem járok külföldre. Még gyerekként voltam szlovák, osztrák, hármashatár, román kirándulásokon, de azóta sose. Egyetlen személyim volt csak, ha jól emlékszem 8. osztályban kellett megcsináltatni, az lejárt gondolom 10 év után, tehát 24 évesen, azóta csak jogsi van. Belföldön mindenhez elfogadják szerencsére.
-
törölt tag
Én jogsit használok mindenhova, a személyim vagy 6-8, de lehet 10 éve le van járva. Lustaság fél egészség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Szeretném bemutatni, hogy mit tud az eSzemélyi, illetve hogy mire és hogyan lehet használni.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen routert?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sweet.tv - internetes TV
- Jogász topic
- Google Pixel topik
- Gumi és felni topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest