- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Új hozzászólás Aktív témák
-
DRB
senior tag
Ez nagyon ott van, erre már simán lehet mondani, hogy tökéletes!
Mást ehhez nemigen tudok hozzáfűzni, de ahogy nézem más se nagyon tud.Viszont a hungaroringes/gyorsulási versenyes részhez annál többet. Van esély rá hogy rendszeresen találkoztunk ott, bár ez attól is függ te mikor jártál ki gyorsulni. Én hosszú évekig nyomtam egy BMW 325ci-vel egy 320i-vel, na meg persze a „babos” Skodával.
Ez egy öreg 120L volt, asszem '82-es, azért babos mert veszettül durrogott(meg lángolt) a kipufogója, na meg veszettül is ment, ez mondjuk meg is marad sok emberben, velem együtt. Már évek óta nem volt meg a Skoda(és gyorsulni se jártam ki), de többször találkoztam(valamilyen autós bulin, esetleg veterán találkozó, vagy én nem is tudom hol), számomra ismeretlen emberekkel, akiknek az volt az első kérdésük, hogy „a Skoda hol van?”, meg ehhez hasonlók. Szóval jó buli volt az a gyorsulási verseny a ringen, sajnos már nem arról szól mint régen, dehát ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Milyen autót vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Óvodások homokozója
- Motoros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K UHD Gaming Monitor garanciával
- Kingston Fury Beast 32GB 6000MHz DDR5 CL30 RAM (KF560C30BBE-32)
- Eladó iPhone 13 Blue 128Gb független Akku 100%
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest