Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergosz2
veterán
Igen mondjuk a stílus sokszor előre sejteti, hogy itt bizony az ember nem fog semmiféle üzletet nyélbe ütni.
De azt, hogy mikor és hol vette még nem is lenne baj sok esetben, ha mellette kellő mennyiségű infót szolgáltatna róla.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Entryy
aktív tag
Én is terveztem ilyen panaszkodósat írni, mivel az elmúlt egy hétben három különböző terméknél 4db ilyen idiótába botlottam.
És valóban úgy van ahogy Rom írja: "a stílus és a helyesírás sok mindent elárul."Az olyanok meg hogy nem tudja mikor és hol vette, mennyi garanciával... értékelhetetlen.
[ Szerkesztve ]
http://www.adrenalinbase.com/index.php?L=fr&T=videos# -- The need4speed " The art of flight "
-
orion1025
őstag
Én inkább azt nem értem, hogy egy elviekben hirdetéseket moderáló oldalakon, hogyan fogadják el a képek nélküli aprókat...
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
Gergosz2
veterán
válasz Dr. Romano #7 üzenetére
Igen , csak az a baj, hogy sokkal gyorsabb és egyszerűbb lenne mindkét félnek ha megfelelő mennyiségű információ állna rendelkezésre.
(#8) XtremLor
Pontosan! A jó állapotú , szép nagy, tágas meg stb jelzőkkel sajnos nem vagyok előrébb. Ráadásul olyan 15.6"-os laptopom van ami nem fér bele az 15.6"-os gépeknek szánt laptoptáskák 90%-ba.
(#9) ДарСтав
Igazából nem idegesít, csak időt spórolhatna meg az ember ezeken. Meg szerintem a hirdető is sokkal hamarabb letudná adni a portékáját, ha normális mennyiségű infót közölne róla.Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Penguin95
senior tag
Nem sokat tudok hozzátenni, teljesen egyetértek. Én már inkább fel se húzom magam az ilyeneken.
-
Dr. Romano
veterán
Nekem csak egy a lényeg: legyen kép (saját, nem krumplival fotózott kép), ha nincs, számomra olyan mintha ott sem lenne.
Az hogy mennyi infó van benne, nem igazán érdekel. Egyébként is rákeresek a típusra, ha meg nincs feltüntetve dobok egy üzenetet /amit egyébként is megtennék gari, posta stb miatt (a válaszból, meg már látszik hogy milyen a stílusa az embernek, mennyire tájékozott, helyesírás vagy válaszol e egyáltalán stb...)
[ Szerkesztve ]
Remélem nem kapok ezért a kommentért szabadságvesztést. Ha igen, akkor találkozunk a böriben. Majd látogassatok meg légyszi.
-
XtremLor
őstag
Szoval akkor mennyit engedsz a felebol ha beszamitod a regi vackomat?
A kepek, es info hianya nem izgat jobb ilyenkor ugrani egybol tovabb, az uzenetek abszolut figyelmen kivul hagyasa frusztralo viszont....fokent miota olx-en az is latszik mikor nezte meg az user!
"Legen...Wait for it...Dary"
-
titán
Az ilyenekkel nem is szoktam foglalkozni, kattintok is tovabb. Majd en knyorogok infoert.
[ Szerkesztve ]
-
Met
nagyúr
Azt én sem nagyon értem hogy miért nincs kép ha van akkor link a termék weboldalához.
Ezek ilyen alap dolgok lennének.Válaszolni én akkor nem szoktam ha alkudik vagy cserélni akar, mivel le van írva a hirdetésben hogy alku csere nincs.
20%-os kedvezménykódot az éves AlzaPlus+ előfizetésre - 23muM9Ktbr6Y
-
Gergosz2
veterán
Open.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
Új hozzászólás Aktív témák
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- A Bluesky-ra ment az Európai Központi Bank
- iPhone topik
- Parfüm topik
- Proxmox VE
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Lexus, Toyota topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- MSI G31TM-P21 LGA775 alaplap + Xeon E5430 Quad Core CPU
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6/i5-G4/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla