- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
GReddy
tag
Na figyelj csak ide tapsihapsi, mondok én neked valamit!
Volt egy osztálytársam a szakközépben, ugyanez volt a kiscsákó pepitában. 140 cm, szemüveg, gerincferdülés. Sokat cikiztük, néha meg is vertük. (Ja, van az embernek korszaka, amikor elképesztően baromarcú f@sz tud lenni..)
Ennek 18 éve. Tavaly év végén összefutottunk egy motoros happeningen. (Pingvin túra) Én nem ismertem meg a Lacigyereket. Pofám leszakadt, amikor mondta, hogy ki is ő..Lényeg, röviden: Megunta hogy mindenki szívatja, elkezdett lejárni testépítésre. (Gondolom nyomatta keményen a tömegnövelőket is...) Aztán valahogy elkezdett motorozni. Most közel akkora mint én (én 196 cm vagyok, és 120 kg) senkinek eszébe sem jut g@cizni vele. Mondjuk biztosan megverné az illetőt..

Lényeg röviden: Menj sportolni, mozogni ember! Gerincnek is jót tesz! Ha nagyon súlyos az eü helyzeted, akkor nyugodtan el lehet takarodni orvoshoz, konzultációra, hogy mit lehet, és mit nem. Más, ha van kedved, akkor nyugodtan motorozhatsz, a motorosok SOKKAL DE SOKKAL toleránsabbak a testi deformitásokkal, mint a "normális" emberek, plusz a motorosok össze is tartanak. Pedig magyarok.. Nálunk a klubba pl jár le angolkóros gyerek (valami Andris) jár le egy petárdás (petárdabalesetből kifolyólag nem nagyon maradtak ujjai, csak egy-kettő) etc, szvsz egy kísérletet megér. Csak a láncaidat veszítheted..
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Használt 1TB NVME SSD-k - frissítve: 04.11
- HP EliteDesk 800 G4 USDT,i3-8100, 8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- ADATA XPG SPECTRIX S40G 4TB M.2 PCIe (AS40G-4TT-C) (ELKELT)
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - számlával. Frissítve: 04.25
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B560M i7 10700 32GB DDR4 1TB SSD RX 6600 XT 8GB ZALMAN i3 Edge EVGA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest