Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• TotO'

aktív tag

válasz lugosi #99 üzenetére

Ezt jól mondtad!

Hozzáfűznék. :

Márciusban kötötték be a netet.... uhh.. hétköznapokon éjfél 2ig fennvoltam.... eleinte..
    És velem is ezvolt.... nem csináltam semmit , csak kockultam...... Sok haszna nem volt.... max annyi hogy Pro CoDos lettem (de már azt se játszom....)
    Szal tényleg nem csináltam semmit....tényleg semmit.....suliból haza, gép bekapcs., kaja,(kis tanulás),alvás.....kb ebből ált egy napom.......hétvégét nem részletezem..

Aztán szeptemberben (mikor ugye suliváltás volt, mentem szakközép-be :) )
    láttam, hogy mennyi lehetőség van.... (mármint az ált. sulihoz képest.... egyházi iskola volt.... nem volt vmi gazdag...)
    De "itt".... foci,kézilabda,kosárlabda,konditerem.....

És tökjó, gondoltam.....ugysem sportolok semmit.. (pedig az alkatom megfelelne hozzá..( 194cm-el...)
    Vmit ki kéne próbálni, gondoltam megyek kézizni (nem kosarazni :D )

Edző bá aszonta, hogy ha megtanulok rendesen dobni, akkor rögtön megyek is be irányítónak....... és már-már kezdek ráérezni, ha jó formában vagyok, akkor olyan erőseket tudok dodni, hogy huhú :DDD (persze nemcsak ez a lényeg, de nem utolsó ;) ) Nade nem akarok nagyképűsködni.......

Szóval tökjó érzés.... sikerélmény..... jah, és 2-3 haverral kondiba is járunk :)

Egyébként nekemis néha olyasmi érzésem van mint neked...(Vincenzo)
    Mert kicsit ("kicsit") pattanásos az arcom... és néha elég durván néz ki.....
    Ezértis nem járok szórakozóhelyekrem, ami azt illeti , félek....

Pedig a haverjaim,barátaim nem adnak rá okot.... őket nem zavarja (legalábbis ugy vettem észre :) )

És jólenne már összeszedni egy barátnőt.... tényleg jólenne :B

Szal lehet, hogy jövőhéten elmék a haverokkal..... mert már kezd elegem lenni. (mmint a bnő témából)

És próbálok nemnagyon foglalkozni a témával.... Mert sokan mondják, hogy a külső nem számít.......de , azért azis számít

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés