Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• McCl@ne
    csendes tag
    válasz ollie üzenetére #19

Nem tartom túlzottan életszerűnek, hogy virágnyelven beszéljek valakivel, aki áramtalanította az országot, amiben élek, kb. óránként megpróbál kinyírni és elrabolta az egy szem lányomat... Nem magáért a káromkodásért vagy a vérfürdőért rajongom, de egy akciófilmben ezek szükség- és életszerűek, hiányuk tovább rombolja az amúgy is kérdéses hitelességet.

Vamp: láttam az általad felsorolt filmek mindegyikét, sőt, egytől-egyig méretes DVDgyűjteményem részét képezik, de nem igazán értem, hogy ezek hogy jönnek ide... Itt most egy akciófilm került kitárgyalásra, a következő írásomban meg majd más jellegű műveket szándékozom kivesézni, tényleg nem vágom, hogy jön ide a Remény rabjai. Oké, hogy ezek szerinted jó filmek, de talán értelmesebb lett volna akciófilmek és thrillerek közül kiemelned a Neked tetsző darabokat, mintsem, hogy drámák közül szemezgess! Ráadásul nem hiszem, hogy sok ember egyetlen műfaj mellett tenné le a voksát és ne is nézne mást, bár azt is aláírom, hogy van egy köztes réteg, akik álmukból felébresztve is felsorolnak 10 filmcímet, amikbe sem tartalmilag, sem minőségileg nem lehet belekötni, s ezekkel fedezik magukat, ha a mozgókép kerül szóba. Egyszerű és kényelmes megoldás, de a cikkíró inkább a recsegő-ropogó jeget választja...

Többi észrevételre nem reflektálnék, én személy szerint sokkal jobban szeretem az építő kritikát, mint az ömlengő dícséretet (bár utóbbi minden alkalommal nagyon jól esik!), de ha valaki alapjaiban nem érti, hogy mit írok, ott nem látom értelmét a téma további ragozásának...

Akik pedig azon háborodnak fel a végtelenségig, hogy a hackerek itt a 3D Mark 2007-tel törik fel a szuperkódokat, azoknak egy rövid üzenet: tanuljatok meg szórakozni! ;)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés