Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prof
addikt
válasz
matteo_szg
üzenetére
A meghackelt villanyórát mint követelményt se felejtsd ki
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
matteo_szg
üzenetére
Ha megnézed az adatlapomat akkor láthatod hogy most is egy ilyen konfigot hajtok már több mint egy éve. A proci ugyan novemberben került bele, de így is durván 1 év eltelt mióta ezt összeraktam.
Most hogy így jönnek ki az újabb FX-ek gondoltam hogy kiadnak újabb lapokat is alá a gyártók, de semmi hír arról hogy bárki is adna ki újabb AM3+-os deszkákat amik frissebbek és jobban felszereltek mint a jelenleg is kaphatók. Pedig akár egy UD9-es Giga lapot én bevállalnék szívesen.
-
törölt tag
válasz
matteo_szg
üzenetére
Hát rendben, akkor várunk, amíg frissíti a listát, mert most jelenleg:
Memory/Device Support
0 files foundLetöltve az ATX-es manual-jét, rábukkantam egy QVL-re a 26. oldalon. Ott viszont mindjárt az alcím alatt felsorolja, hogy csak 1-2-4-8 GB modulokat fogad, másrészt egyetlen 64 GB-os próbát látok, ami szintén csak 32 GB-ra korlátozódik 4 modullal. Viszont itt sem találok 16 GB-os lapkára, vagy annak többszörösére utaló leírást.
(#31) hitman6: ha te ebben ennyire biztos vagy, hogy kinek van elmaradása kihez képest, akkor meghagyom neked az LGA1155-öt én meg maradok az FM2 vonalon.

Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- LED világítás a lakásban
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve (vagy bontatlanul), garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- ROG STRIX B660-F GAMING WIFI
- GIGABYTE B760 GAMING X AX WIFI - Garancia 2027.09.06.
- Asus H110-PLUS/ i3 6100/ ingyen foxpost/ garancia
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 Beast RGB XMP/EXPO - 2 év bolti garival!
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan X / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)