- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Átlátszó fém
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNNIA1920
őstag
Sziasztok!
Én a napokban olvastam erről a dologról, hogy gebasz volt az AVG - nál. Én az AVG - től az Anti-Spyware - t használom csak.
Na mindegy, most nem is ez a lényeg. Hanem az, hogy a napokban fel tettem a Nod32 - t, mert a gépem elég furán viselkedett. Mindjárt talált is 4 - 5 vírust. Viszont ma amikor bekapcsoltam a gépemet, a vírusdefiníciós adatbázis frissítése után hasonló problémával találtam szembe magam, mint nemrég az AVG - nál is volt.
A NOD32 szerint trójai fertőzte meg a Windows\system32\tasmagr.exe - t és a wmdmpmsvc.dll - t. A pontos típus: Win32/Agent.OKM trójai.
A kérdésem az, hogy az előbbi (taskmagr.exe) fájlt ha letörlöm, az nem fog gondot okozni? Ha jól tudom, az egy "rendszer fájl" és ha letörlöm, akkor az egyenesen a win. halálához fog vezetni.
Vagy tévedek?Üdv: Tamás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Spórolós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Pad SE 11 8/256GB / 12 hó jótállással
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest