- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dr. Akula
félisten
Ilyen IGP "teljesítmény"-nyel minek játékokat polírozni? Előbb tudjon már valamit az a cucc, mielőtt nekiállnak 1-2%-ot hekkelgetni.
-
SityiSXT
őstag
válasz
Lalikiraly #9 üzenetére
Más gyártónál is így van, de egyszerűen megoldható:
1. Letöltöd a zippelt telepítőcsomagot (nem az exét!) és kicsomagolod valahova
2. Megnyitod a Windows Eszközkezelőjét -> lenyitod a Videokártyák részt -> jobb klikk az Intel HD Graphicson -> Illesztőprogram frissítése -> Illesztőprogram keresése a számítógépen tallózással -> Választás a számítógépen található illesztőprogram-listából -> Saját lemez... -> Betallózod a kicsomagold telepítő Graphics mappáját, majd OK / Tovább / ilyesmi
3. Ha végzett, indítsd el a letöltött telepítőt, hogy a többi sallangot is normálisan felrakja
4. Újraindítás után élvezheted a legfrissebb drivert és Intel HD grafikus vezérlőpultot -
Nekem a Celeron N3350 esen nagyon szépen fut 1600*900 natívban a Tank force közepes beállításokkal.
Viszont örülnék, ha az Asus engedné, vagy frissítené a gyári drivert. Mert így ezt az Intel drivert nem engedi felrakni. -
hardzsi2
aktív tag
Pár frissítést kihagytam, de ezt felteszem, ígéretesen hangzik...
@Raizen: meglepő, hogy az én kis Skylake NUC-omon mik döcögnek/futnak FullHD-ban közepes és high-on: új Doom játszható, a Wolfenstein II: The New Colossus viszont tele volt grafikai bugokkal, bár ez vagy 4 driverrel korábbi infó. Legutóbb az ingyenes Assassin's Creed IV: Black Flag-et raktam fel, az viszont remekül fut. Szóval elindulnak az újabb címek is, és bár nyilván nem várunk 1080Ti teljesítményt, egészen jól el lehet szórakozni vele.
-
Örültem hírnek, mert felfedeztem magamnak ezt a Subnautica nevű játékot!
-
Televan74
nagyúr
Azért a Kingdom Come: Deliverance -t megnézném hogy fut IGP -n. Vagy már most az AMD Vega integrált GPU -ra optimalizálnak?
-
->Raizen<-
veterán
Forza 7 megmozdul skylake igpvel? Wow.
-
snecy20
nagyúr
"automatikus grafikai paraméterezés" -> Minden low, 720p?
Új hozzászólás Aktív témák
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 32GB - 1TB - RTX 4060 -3+ év garancia
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest