Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

- 

Dr. Akula félisten Ilyen IGP "teljesítmény"-nyel minek játékokat polírozni? Előbb tudjon már valamit az a cucc, mielőtt nekiállnak 1-2%-ot hekkelgetni. 
- 

SityiSXT őstag válasz  Lalikiraly

üzenetére Lalikiraly

üzenetéreMás gyártónál is így van, de egyszerűen megoldható: 
 1. Letöltöd a zippelt telepítőcsomagot (nem az exét!) és kicsomagolod valahova
 2. Megnyitod a Windows Eszközkezelőjét -> lenyitod a Videokártyák részt -> jobb klikk az Intel HD Graphicson -> Illesztőprogram frissítése -> Illesztőprogram keresése a számítógépen tallózással -> Választás a számítógépen található illesztőprogram-listából -> Saját lemez... -> Betallózod a kicsomagold telepítő Graphics mappáját, majd OK / Tovább / ilyesmi
 3. Ha végzett, indítsd el a letöltött telepítőt, hogy a többi sallangot is normálisan felrakja
 4. Újraindítás után élvezheted a legfrissebb drivert és Intel HD grafikus vezérlőpultot
- 

Nekem a Celeron N3350 esen nagyon szépen fut 1600*900 natívban a Tank force közepes beállításokkal. 
 Viszont örülnék, ha az Asus engedné, vagy frissítené a gyári drivert. Mert így ezt az Intel drivert nem engedi felrakni.
- 

hardzsi2 aktív tag Pár frissítést kihagytam, de ezt felteszem, ígéretesen hangzik... @Raizen: meglepő, hogy az én kis Skylake NUC-omon mik döcögnek/futnak FullHD-ban közepes és high-on: új Doom játszható, a Wolfenstein II: The New Colossus viszont tele volt grafikai bugokkal, bár ez vagy 4 driverrel korábbi infó. Legutóbb az ingyenes Assassin's Creed IV: Black Flag-et raktam fel, az viszont remekül fut. Szóval elindulnak az újabb címek is, és bár nyilván nem várunk 1080Ti teljesítményt, egészen jól el lehet szórakozni vele. 
- 

Örültem hírnek, mert felfedeztem magamnak ezt a Subnautica nevű játékot! 
- 

Televan74 nagyúr Azért a Kingdom Come: Deliverance -t megnézném hogy fut IGP -n. Vagy már most az AMD Vega integrált GPU -ra optimalizálnak?  
- 

->Raizen<- veterán Forza 7 megmozdul skylake igpvel? Wow. 
- 

snecy20 nagyúr "automatikus grafikai paraméterezés" -> Minden low, 720p?      
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 3080 Ti EAGLE 12GB - Garancia - Wellness done
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- ASUS GeForce GTX 660 DirectCU II OC 2GB GDDR5 192bit Videokártya
- ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- MSI GeForce GT 710 2GD3H LP 2GB GDDR3 64bit
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744
- Újabb 20 db Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő