Hirdetés
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
- 

- 

Dr. Akula félisten Ilyen IGP "teljesítmény"-nyel minek játékokat polírozni? Előbb tudjon már valamit az a cucc, mielőtt nekiállnak 1-2%-ot hekkelgetni. 
- 

SityiSXT őstag válasz  Lalikiraly

üzenetére Lalikiraly

üzenetéreMás gyártónál is így van, de egyszerűen megoldható: 
 1. Letöltöd a zippelt telepítőcsomagot (nem az exét!) és kicsomagolod valahova
 2. Megnyitod a Windows Eszközkezelőjét -> lenyitod a Videokártyák részt -> jobb klikk az Intel HD Graphicson -> Illesztőprogram frissítése -> Illesztőprogram keresése a számítógépen tallózással -> Választás a számítógépen található illesztőprogram-listából -> Saját lemez... -> Betallózod a kicsomagold telepítő Graphics mappáját, majd OK / Tovább / ilyesmi
 3. Ha végzett, indítsd el a letöltött telepítőt, hogy a többi sallangot is normálisan felrakja
 4. Újraindítás után élvezheted a legfrissebb drivert és Intel HD grafikus vezérlőpultot
- 

Nekem a Celeron N3350 esen nagyon szépen fut 1600*900 natívban a Tank force közepes beállításokkal. 
 Viszont örülnék, ha az Asus engedné, vagy frissítené a gyári drivert. Mert így ezt az Intel drivert nem engedi felrakni.
- 

hardzsi2 aktív tag Pár frissítést kihagytam, de ezt felteszem, ígéretesen hangzik... @Raizen: meglepő, hogy az én kis Skylake NUC-omon mik döcögnek/futnak FullHD-ban közepes és high-on: új Doom játszható, a Wolfenstein II: The New Colossus viszont tele volt grafikai bugokkal, bár ez vagy 4 driverrel korábbi infó. Legutóbb az ingyenes Assassin's Creed IV: Black Flag-et raktam fel, az viszont remekül fut. Szóval elindulnak az újabb címek is, és bár nyilván nem várunk 1080Ti teljesítményt, egészen jól el lehet szórakozni vele. 
- 

Örültem hírnek, mert felfedeztem magamnak ezt a Subnautica nevű játékot! 
- 

Televan74 nagyúr Azért a Kingdom Come: Deliverance -t megnézném hogy fut IGP -n. Vagy már most az AMD Vega integrált GPU -ra optimalizálnak?  
- 

->Raizen<- veterán Forza 7 megmozdul skylake igpvel? Wow. 
- 

snecy20 nagyúr "automatikus grafikai paraméterezés" -> Minden low, 720p?      
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Linux kezdőknek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Vicces képek
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Bittorrent topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- MÉG OLCSÓBB 10.21. !!! Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő