Hirdetés

2024. szeptember 10., kedd

Gyorskeresés

(#1) creation

creation
senior tag
LOGOUT blog

Bár én még csak a kis Kitvision akciókamerámat próbálgatom, amiben fele ennyi érzékelő nincs, de hasonló minőséget rögzít a tiéddel, azonos FullHD felbontás mellett, ahogy nézem.

Gondolom a videót nem kis hazánkban csináltad, majd 200-al :DDD

"Mert Ő küld 100 csodát, csak Benne Bízz!"

(#2) Petyyyyy válasza creation (#1) üzenetére

Petyyyyy
addikt

A második képen láthatod a térképet, bőven a szomszédban hasított.

Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star

(#3) creation válasza Petyyyyy (#2) üzenetére

creation
senior tag
LOGOUT blog

Azt annyira nem is néztem, csak olvastam és a videót lestem :) :R

(#4) Hieronymus válasza creation (#1) üzenetére

Hieronymus
addikt
LOGOUT blog

A minőséget bekorlátozza a youtube. Megosztott videónál ez rendben is van, mert nehezebben olvashatóak a rendszámok.

A három percnyi időtartam alatt minden közlekedési szabályt betartottam. Az adott útszakaszon nem volt érvényben sebesség korlátozás.

Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!

(#5) creation válasza Hieronymus (#4) üzenetére

creation
senior tag
LOGOUT blog

Közben felhívták a figyelmem arra a képre amin fel van tüntetve, hol jártál :R

Hamarosan én is tervezek feltölteni egy, azaz 3 videót a kis akció kamerámról, mert végrehajtottam rajta néhány módosítást... Csak még nem értem a munka végére...

Eddig 2 video van készen. Az egyik a gyári állapot, a másik a zaj és rezgés csillapítás módosítás nélkül állapot, a harmadik pedig lesz majd a kiegészítő használatával... Csak még el kell készítsem :)

(#6) Stanlee

Stanlee
őstag

Ugye Rollei CarDVR-120 GPS-re godoltal, en csak olyat talaltam. Hol es mennyiert vetted? Mennyi a maximalis felveteli ido egy 32GByte-os kartya eseten? Amikor hazamegyek szivesen felvennem a dolgokat, mindig van vmi erdekes ut kozben :-)

“Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany

(#7) Hieronymus válasza Stanlee (#6) üzenetére

Hieronymus
addikt
LOGOUT blog

Javítva! Köszönöm.

Egy elmeállapottal foglalkozó multihoz hasonló áruházlánc, leértékelt áruk polcáról emeltem le. Száz közöspénzért vettem meg. Kicsit drágábban több helyen lehet megvenni.

A használatával vigyázni kell. Németországban megtűrt eszköz. Ha a kocsin kamerát jelző matrica látható, akkor maximálisan rendben a dolog. Megosztani csak zárt körben szabad. (A feltöltött videóm sem érhető el kereséssel.)

Az osztrákoknál viszont tilos a folyamatosan üzemelő kamera használata. Ha kiszúrja egy rendőr, ezer eurós büntetés is összejöhet.

Mod:

HD felbontásban nagyjából 10 óra rögzíthető.

[ Szerkesztve ]

(#8) b0rZ válasza Hieronymus (#7) üzenetére

b0rZ
aktív tag

Szia,

Matrica nélkül mennyire aggályos a dolog? Beleköthet a rendőr?

(#9) Hieronymus válasza b0rZ (#8) üzenetére

Hieronymus
addikt
LOGOUT blog

Jó a kérdés.
Nem tudom a korrekt választ.
Tudtommal még nincs szövétségi szintű szabályozás, ezért a tartományokban eltérően intézkedhetnek a rendőrök.

(#10) Drenadar válasza Hieronymus (#9) üzenetére

Drenadar
veterán

De vajon miért "baj", hogy baj esetén ott a "szem" ami látta a dolgokat és amin visszanézhető?

(#11) Hieronymus válasza Drenadar (#10) üzenetére

Hieronymus
addikt
LOGOUT blog

Talán azért mert nincs "baj". Nem szoktak lelépni az érintettek a helyszínről. Ha igen, akkor azonnal hívható baleseti/ütközési kommandó.

Egy eset kivételével, amikor nem adják meg az elsőbbséget, a saját felelősségedet rögzíted.
Én nagyvárosban vezetek sokat. Időnként történnek tragikomikus események. Ezek kedvéért tartom a kamerát.

(#12) Drenadar válasza Hieronymus (#11) üzenetére

Drenadar
veterán

velem pont ma volt egy olyan szitu, ahol én kanyarodtam balra irányított zöld lámpával, az illető meg szemből kanyarodott jobbra, egyből a belső sávba, index, és minden körbenézés nélkül.

Állítólag ha neki nem lett volna piros lámpája akkor megtehetné, mert ő kanyarodik "kisebb" ívben, ez sztem hülyeség plusz most voltak lámpák. Nem sokon múlt de sikerült elkerülni a balesetet... de ha nem? Akkor jó lett volna ha van rögzítés mert macerás bebizonyítani hogy most kinek volt zöld. (Nem mintha annyira reális eset egy 2x3 sávos úton napközben balra kanyarodni. (Könyves Kálmán krt. vs üllői)

(#13) Hieronymus válasza Drenadar (#12) üzenetére

Hieronymus
addikt
LOGOUT blog

A dolog rövidre zárható. Kanyarodás közben nem szabad elhagyni azt a sávot, amelyikben haladsz/eddig haladtál. Irány zöldnél pedig feltétlen elsőbbséged van. Európa nagyobb részén még a gyalogosokat sem küldik rá az irányzöldre.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.