Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Secretive
aktív tag
válasz
vodkaboy22 #59 üzenetére
nem biztos, hogy ezt Te úgy (meg)értheted,ahogy azt egy hithű audiophilológus, ideológus, idiotológus...stb...lógus hiszi vagy 'tudja',
hisz az audiofil elméleti irányzatok (hatás-kölcsönhatások a hangzásra, a hang érzékelésére) javarészt erről szólnak,nem mondom, hogy mind hülyeség, hallottam én is úgymond hasznos és érzékelhető változást hozó dolgokat is, nem csak,amit hiszek, vagy sugallják, hogy hinem, hallanom kell, hogy érzékelem....de sok benne a transzállapot és transzban nehéz józanul gondolkodni, hát még józanul 'hallani'.
ne értse félre senki, én nem vagyok semmi jónak az ellensége, bár egy alapvetően nagyon jó (szerencsésen és tudatosan összeállított és nem utolsósorban BEÁLLÍTOTT ÉS BEMÉRT!) rendszeren (nem kommersz cuccokra gondolok, de nem is az elnagyolt árú ún. audiophile vagy high-end kategóriába tuszkolt cuccokra) ezek a kábelcsavargatások hangzásra gyakorolt hatásai többnyire a 7. érzék ingerküszöböt (1-2% vagy azalatti vagy csak saccolom részednyi élménytfaktort) súrolják...(persze, ha egy gyenge minőségű kábelt csavargatnak,ott lehet akár hallható hatás is) nyilván, és ha valaki gatyamadzaggal összekötve hallgatott eddig zenét, ott bármilyen más kábelcsere drasztikus változásokat hozhat (és akkor akár még a csavargassuk erre-arra is belefér).
egyébként úgy vagyok vele, hogy mindenki azt és arra csavargassa,amit és amerre csak akarja!
-
törölt tag
válasz
vodkaboy22 #59 üzenetére
No, ezt meg én relativizálnám, ez se ilyen egyszerű, de végül is nem idevaló téma, az érdeklődő olvasson hifitopikot, ha a kábelek irányhatására kíváncsi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iBasso DX180 2025 DAP fekete, 1 hónapos, sok Muzix garanciával eladó
- Új iPad Mini 6 Gen. 256GB Wi-fi Starlight 3év garancia!
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest