Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• pmikloska

aktív tag

Ha nálad jó volt, nála nem jó, de egyikőtök sem tud érdemben lépni a másik javára, akkor ez egy eleve eldöntött helyzet. Sajnos bármit is írunk, szerintem nem találhatsz rá igazi megoldást. :((

Ha fenyegetőzik, hát ITT az írásos emlék, hogy ha mégis történne veled valami. Jogi út, verőlegényes út... szerintem te is járj utána a lehetőségeidnek, ugyanúgy megvédhetnéd magad. Tudom, hogy könnyen megijed az ember a fenyegetésektől ebben a mai világban, de ha tényleg jó volt, amikor átadtad, akkor próbálj meg kitartani, mert így ha a srác tette akarva-akaratlanul tönkre a lapot, azért mégsem neked kéne anyagi kárt szenvedned.
    Írj egy papírt két tanúval egyetemben, aki VALÓS, HITELES TANÚKÉNT aláírja, hogy a lapot előző nap még te használtad, működőképes volt. Azt hiszem, ez is ér valamit.

Útálom az ilyen fenyegetőzős embereket, még a jogi út... oké, ha sikerül bebizonyítani valamit is... de a verőlegényes szerintem aljas, gátlástalan lépés, elítélem, és nem szabad engedni neki (bár az előző hozzászóló esetében én is elbizonytalanodnék), nem értem, hogy nem tudják az emberek felfogni, hogy a használt termékekkel ilyen bármikor előfordulhat, sőt nem csak a használttal, arra pedig, mint most is, ott van a garancia. Ha rendeltetésszerűen használta!

Sajnálom a vevőt is, de két hát után már nem jogos a követelése szerintem. Legyen ez tanulópénz az élethez. :(

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés