Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmikloska
aktív tag
Ha nálad jó volt, nála nem jó, de egyikőtök sem tud érdemben lépni a másik javára, akkor ez egy eleve eldöntött helyzet. Sajnos bármit is írunk, szerintem nem találhatsz rá igazi megoldást.

Ha fenyegetőzik, hát ITT az írásos emlék, hogy ha mégis történne veled valami. Jogi út, verőlegényes út... szerintem te is járj utána a lehetőségeidnek, ugyanúgy megvédhetnéd magad. Tudom, hogy könnyen megijed az ember a fenyegetésektől ebben a mai világban, de ha tényleg jó volt, amikor átadtad, akkor próbálj meg kitartani, mert így ha a srác tette akarva-akaratlanul tönkre a lapot, azért mégsem neked kéne anyagi kárt szenvedned.
Írj egy papírt két tanúval egyetemben, aki VALÓS, HITELES TANÚKÉNT aláírja, hogy a lapot előző nap még te használtad, működőképes volt. Azt hiszem, ez is ér valamit.Útálom az ilyen fenyegetőzős embereket, még a jogi út... oké, ha sikerül bebizonyítani valamit is... de a verőlegényes szerintem aljas, gátlástalan lépés, elítélem, és nem szabad engedni neki (bár az előző hozzászóló esetében én is elbizonytalanodnék), nem értem, hogy nem tudják az emberek felfogni, hogy a használt termékekkel ilyen bármikor előfordulhat, sőt nem csak a használttal, arra pedig, mint most is, ott van a garancia. Ha rendeltetésszerűen használta!
Sajnálom a vevőt is, de két hát után már nem jogos a követelése szerintem. Legyen ez tanulópénz az élethez.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Asus VivoPc VC62B Mini PC (NAS)
- iPad 11 128GB Wifi Újszerű/2027.08.03.Gar.Akku 100%/p4868
- Otthoni AI Workstation (E5-2697 v3, 32GB RAM + 2x RTX 3060 12+12GB VRAM)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook 5-6. gen gar.
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Xbox Series X // Számla // Garancia //
- Dell Optiplex 3050 SFF,i5-6500,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest