- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GAI: Poor Volta...
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
Új hozzászólás Aktív témák
-
wasd1623
csendes tag
Meg se hallgatod mit mondanak, de azért kritizálod őket, ennek így sok értelme van.
De nem is kell hogy megnézd a videót, elég tudni mi a konklúzió, ami a következő:
5 km vízfelületen nincsen görbület. A gömbmodell szerint ekkora távolságon
1.96 m görbület kell hogy legyen, tehát 5 km távolból egy lézerfénynek nem szabadna látszania, mert ki kellene lennie takarva a görbülettől.
Sőt, ugyanolyan magasan van a vízfelszíntől a fény az 5 km végén mint a kibocsátás helyén.
A videóban fölvan véve ahogy a motorcsónakon egy nagy fehér papír lapra végig rávilágít a fény amíg a motorcsónakkal fokozatosan távolodnak a fényforrástól és elérik az 5 km-t, tehát arról szó nem lehet hogy a vízgörbületen keresztülvilágít a lézer.Legalábbis az ő kísérletük szerint. Ha ez tényleg így van, hogyan magyarázod a vízfelszín görbületének hiányát?
Amúgy egy korábbi posztomban tévedtem, tagja kell legyél a csoportnak ha beleakarsz írni.
Korábban "külsősök" is írtak bele, úgy látszik átállították, ezért akartam a legelső posztomat szerkeszteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest