Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dany007

veterán

válasz atomanti19 #58 üzenetére

Azért ne ess túlzásba. :) Azért mert ma 10-kor elvitték a kártyát még egyáltalán nem biztos, hogy délelőtt meg is kapta a cég. Gondolom az a futár se csak miattad ment ki... gondolom van még pár másik címe is... Majd a nap végén megy vissza a központba, illetve lehet hogy másnap meg ki kézbesíteni.

Másrészt meg azért, mert egyből nem hívnak még nem kell kiakadni... :U Azért más melójuk is van. :) 1-2 napot ilyenkor reális várni.

Szóval na, okés a cikkben leírt és hasonló esetek tényleg durvák. De az, hogy 10 kor elvitte a futár a kártyát, majd még délután se írtak vissza... Na az azért szvsz még nem tragédia. Péntek van a hétvége hétvége mindenkinek... Pech hogy így jött ki, de majd jövőhéten úgyis felgyorsulnak. Szerintem. 1-2 (munka)napos válaszidő bőven a normális kategóriába esik.

Más.

Ha tényleg olvassák a PCX-esek az oldalt, akkor azt szeretném kérni, hogy a webshop legyen Ipon-hoz hasonló kereshetőségű. Ez az egy gondom van a webshopban hogy nem nagyon lehet szűrni a menüpontoknál. Okés, gyártót kitudok választani, de arra van szükség legkevésbé. iPon-ban viszont elég részletes szűrést lehet beállítani szinte minden kategóriában.

• ytmusic

csendes tag

válasz atomanti19 #58 üzenetére

Igen Asrock 960GM-GS3 FX lap volt, és egy V (VGS3 FX)betű különbség volt köztük. Szóval a "V" betűset küldték nekem saját választásuk alapján. Igaz nem az a nagyon drága cucc, nemrég vettem, és nem azért hogy itt meghaljon nekem, és még ki sem cserélik. Képes voltam volna érte a végsőkig is elmenni. ;] Egyébként elnézést hogy alig válaszolok, csak még alig tudok eligazodni az oldalon, de lassan belejövök. Próbálj meg e-mailt írni nekik, de már úgyis jövőhét lesz belőle.:( Ha hétfőn sem válaszolnak, akkor megint lesz@rnak.

Új hozzászólás Aktív témák