Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: Blekk Frájdéj
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- Carmageddon 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
rennes6
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Bocs, nem a Wikipédia kerül ennyibe, hanem az egész Wikimédia Alapítvány működése.
-
Morden24
nagyúr
A Wikin állati egyszerű pedig tájékozódni, ugyanis a legtöbb esetben meg van jelölve a forrás. Ha nincsen forrás, akkor értelmes ember (ha eljutott valaki a felsőoktatás végére, akkor már azért illene...) nem dolgozik, főleg, hogy forrásból dolgozva meg szokás amazt adni.
Ergo ha az illető fogta, és kiírta a releváns infókat, és jónapot, az igen gáz (az főleg gáz, ha annyira rossz dolgokat írt bele, hogy elkaszálták, de ez ő magának nem tűnt fel).
-
Mijo
tag
A Wikipedia nagyon jó, mint kiindulópont, ha egy témában akarsz elmélyedni. Én, mint leendő biológus, sokszor nézek meg egy-egy szócikket, hogy felelevenítsem, vagy felületesen megismerjem az adott témát. Természetesen fenntartásokkal kezelem a szerzett információkat, és amint részletek kellenek, irány a pubmed. Szóval sajnálom a tagot amiért bukott, de nem a Wikipedia hibája volt szerintem.
Üdv: Mijo -
WonderCSabo
félisten
Sztem nagyon jó a Wikipédia, de nem szakdolgozat írásához... Egyébként nem is olyan sok az adomány, ha nézzük, hogy a Wikipédia fenntartása egy évben 1,2 milliárd HUF-ba kerül... De nagyon szép dolog.

-
fordfairlane
veterán
Én nagyon kedvelem a Wikit, sűrűn használom, nem sajnálom tőlük.
Még egy kis adományt is küldtem nekik. -
Inv1sus
addikt
Az a baj, hogy ezzel, hogy bárki szerkesztheti, szakmailag nem lesz túl pontos. Hallottam egy tanáromtól, hogy valaki emiatt szúrta el frankón valami nagy dolgozatát, szakdogáját asszem, mert wikipediáról rengeteg hülyeséget szedett össze.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ, bontatlan iPad A16 (2025) 128GB WIFI + 5G Cellular silver KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- ASTRO A50 5th gen LIGHTSPEED WIRELESS HEADSET + BASE STATION fejhallgató
- Asus Rog Strix 1000W Platinum / PCX Garancia 5 év / Asus gyártói 10 év
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3945, 92% Akkumulátor
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi