Új hozzászólás Aktív témák

• DarkCube

csendes tag

Sziasztok!
    Most, így átolvasva a cikket, maradt benne pár helyesírási hiba, ezért elnézést, így utólag.

Nektek köszönöm a hozzászólásokat, akkor reagálnék szép sorban:

1. Rég óta olvasgatom a PH lapcsaládot, de regisztrálni csak a cikkírás miatt reggeltem.
    2. Nem, nem vagyok laptop/asus értékesítő, más területen dolgozom. Remélhetőleg lesz még több (sok) cikkem. 
    3. Az új Macbook-kal összehasonlítva én is hiányolom a nyitó pontot a kijelző alatt, és a billentyűzet világítást, viszont a noti vékonyabb, jobb proci van benne, jobb a billentyűzet, és fele annyiba kerül. Anyag használatra, meg minőségre ugyan az. Szóval elnézek a gépnek pár apróbb hibát. 
    4. A pixel hiba annyira észrevehetetlene, hogy azóta nem találkoztam vele, amióta leteszteltem. Szóval azért nem küldtem vissza a gépet. Plusz lehet a következő is ilyen lett volna, a végtelenségig ezzel nyűglődni meg nem volt kedvem. A mostani hiba egyáltalán nem gáz. Észlelhetetlen. Majd ha rosszabb lesz, visszaküldöm a Bizalom program keretében. 
    5. A First Decade nekem is megvan (eredetiben, teszem hozzá), de nincsenek vele jó tapasztalataim. Pl a Generals ugyan úgy nem indul el akkor sem, ha arról a lemezről telepítetem, mintha a régiről toltam fel. A netről levadászott kis fájl oldotta meg végül a dolgot. De köszi az ötletet, lehet egyszer kipróbálom.
    6. Ipon-ban vettem, most is kapható, pár ezressel drágább, de anno lehetett kapni az Aqua-ban és a Laptop szalonban is. Az árakat nem tudom viszont.

Köszi még egyszer minden kedves olvasónak, hogy időt szánt a cikkemre. 

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés