Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
hf38
csendes tag
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
Sziasztok!
Szerintem ez nem ASUS ellenesség ezek a tények,
vettünk nem kevés pénzért egy eszközt, aminek a specifikációjában szerepelt a GPS, mikor szembesültek ezzel a hibával a gyártónál egyszerűen kihúzták a specifikációból (képzeld el veszel egy kocsit x mFt.-ért azt látod hogy nem működik a légkondi, visszaviszed a márkakereskedőhöz, aki ekismeri a hibát és a szemed láttára kihúzza a felszereltségi listából a légkondit!!!!! azt se mondja, hog visszacseréli, hogy megjavítja, hogy valamilyen méltányosságból fizet különbözetet, csak egyszerűen kihúzza!!!!)tegnap mikor szembesültem a töltési gonddal rendeltem egy pót töltő szettet a shop-on keresztül ami raktáron van, rendeléskor azt az üzenetet kaptam 24 orán belül megkapom, most azt látom jó esetben kedden,
este bejelentettem a hibát az elektronikus ügyfélszolgálatnál, az a válasz jött vissza 4 órán belül reagálnak a panaszomra, most hívtak őket a bejelentésem feldolgozás alatt van ma remélhetőleg megkapom az e-mailt mit kell csinálnom (el fogja vinni a futár a szervzbe a cuccot)
ja és ránézek az XDA-ra már a második oldalon van az a topic ahol ezt a problémát írják, teljesen mindegy 14- v. 15 -ös firmware, a szerencsésebbeknek van dokkolójuk azon keresztül tudják tölteni a gépet, és nem kábel probléma van....
ja és decemberber, de a dokkolós gép inkább januárba került a piacra, azóta az ASUS bemutatott kb. 3 különböző tablet modellt, azt gondolom korrektebb lenne az energiákat a meglévő supportjára fordítani, nem havonta újabb típusokat bemutatni, mert ha így megy tovább az újakhoz nem lesz vásárlóközönség!!!!
A Prime előtt HTC Flyert használtam fél éven keresztül, (nem Tegra 3, nem ilyen felbontás, nem 10'-os képernyő, de ment stabilan, GPS, WIFI is volt , ja és amikor kellett tudtam tölteni is......
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Kuponkunyeráló
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hobby rádiós topik
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AM 5 procik! Kèszleten! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest