- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
B4rta
csendes tag
Egyébként ha van 27"-es monitorod trükközhetsz annyit, hogy az egy 14"-es ablakban nyitod meg az excelt, az kb visszaadja a méreti élményt.
Egyébként excelben is sokat dolgozom, én 29"-oson bámulom, itt már nagyobb a differencia azért, de tökéletesen megvagy a 15,6"-oson is (főleg hogy közelebbről nézem általában).
De mint mondtam inkább a kép minőségi hátrányai miatt aggódnék mint a méret miatt, érdemes előtte elmenni boltba ahol ki van állítva. Fényerejét, betekintési szögét és hasonlókat kipróbálni, nekem álltalában ezekben van a nagy ugrás. Nem vagyok egy nagy Apple Fanboy laptop téren, de színkalibrálással és a "retina" technológiájukkal azért nagyon szép dolgokat művelnek. Ha téged is zavar az ilyen akkor ulrabookot ajánlanék, mondjuk Msi Prestige 15-öt vagy Dell XPS 15-öt, esetleg Razer blade, ők a teljesítményt is hozzák. -
B4rta
csendes tag
A Mac rendszer alapvetően már máshogy kezeli a betűméreteke, típusokat. Pl: VisualStudioban sokkal többet látsz, mint egy ugyanolyan kijelzőméretű windowsos gépen, szóval nagyban számít mire használod. Én 14 es és 15,6 ost használok párhuzamosan, illetve egy 24-es is monitorként, filmnézésnél például engem nem zavar.
A felbontás meg már másik dolog megint, egy MacBook kijelzőjéz nem nagyon hasonlítanám egy félig gamer laptophoz. -
B4rta
csendes tag
Szuper gép, bár a forint értéke a jelenlegi árát nagyon felhúzta.
Egyébként kiadhatnának egy prémium ultrabookot is ezzel a processzorral, elég nagy sikere lenne, mondjuk egy 1650-el párosítva.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mobilinternet
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- További aktív témák...
- Vivobook X1403ZA 14" 3K OLED i5-12500H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON SZÁMLA, GARANCIA
- Apple MacBook Air M2,8/256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 5520 / i7-1185G7 /16gb ram / 512gb SSD / Világitó Bill / WIN11
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Sportokra tervezve, prémium dizájnnal
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3305
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest