- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
__Psion__
tag
Mellesleg gondolod, hogy aki egy nagyobb teljesítményű PC-t szeretne egy alsó kategóriás processzort vásárol? Kelet Európában lehet, de ez piac nem határozza meg az Intel üzleti tervét.
A másfelől a vásárlok döntő többsége nem igényli a CPU, vagy egyéb hardverelem bárminemű túlhajtását. Szóval ez nem opció az AMD-vel szemben, bár abban biztos vagyok, hogy a de szemedben "ODABASZOTT"(?) az Intel az AMD-nek. De hát egyesek erre is tudnak recskázni...
-
__Psion__
tag
Nyugalom Zolika, nem kell a személyeskedés szintjére lesüllyedni!
Másfelől nem szép dolog, mások tollába olyan szavakat adni amit nem írtak le. Nem, én nem állítottam, hogy nem lehet tuningolni. Hanem azt. hogy azt, hogy nem arra való, hogy tuningold. Illetve, hogy nem tartozik a high-end processzorok közé.Szóval nyugalom gyerekek, senki nem szólta le a processzorotokat. De azért ne kövezzük meg az ASUS-t mert (saját állítása szerint) a túlhajtásra optimalizált alaplapja nem támogat egy belépőszintű processzort.
Szerk.: pohár a kérdésedet ebben a topicban biztosan megválaszolják.
-
__Psion__
tag
Tény, hogy az ASUS alaplapok mostanság nem érik meg a pénzüket, de azért a fenti cím (véleményem szerint) nem állja meg a helyét. Bár provokálásnak nem rossz...
Végigolvasva, egyértelműen kitűnik, hogy hibásan összeválogatott alkatrészek okozzák a problémát, s nem az alaplap. ha már veszel egy relatíve drágább deszkát, nem lenne logikus kicsit komolyabb memóriákat venni?
Illetve az E2180 mióta "tuning processzor"? (ezen tényleg jót mosolyogtam)
Bár jó processzor, de nem szabad elfelejteni, hogy az Intel ezeket a processzorokat nem "tuning őrült" vérpistiknek szánja. sokkal inkább irodai vagy egy szerényebb "Home PC"-be.Pár hónapja raktam össze egy ilyen típusú alaplappal szerelt gépet. A régi E6600-as processzorom került bele, 800 Mhz-es Cl4-es Corsair XMS2 modulok társaságában. S gond nélkül ketyegett 3.2 Ghz-en (azért csak ennyin, mert az új tulaj nem akart nagyobb tuningot). Próba-képpen belepakoltam a Q6600-as processzorom, 430-as FSB mellett 3870Mhz-en stabilan ketyegett (bár sokat nem nyúztam).
Új hozzászólás Aktív témák
lo Mint már említettem a következő írásom az ASUS P5K Premium/Wifi alaplapról szól. Hát tessék!
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Diablo IV
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Kèszen állsz a játèkra? 0% THM rèszletre is!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest