Hirdetés
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
-
LOGOUT
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jobesz
tag
nekem van ötletem a jelenségre, alapból a moservice alatt minden fut, én a 75% át kikapcsoltam, samba torrent, stb rss ex , ezek kikapcsolása után 25-40% ot gyorsul a lejátszó menükezelése és minden funkciója, nálam is előtte voltak film akadások, azóta kezes bárány
gépről is meg tudod tenni a moservice manager programból, inaktíválod, és leveszed, 2 újraindítás kell a lájátszónak először leválsztja, utána eltávolítja a gépről.
ha bárkinek lenne wifi vevő, vagy bootcode frissítés 17 ről 23 ra vagy firmware frissítéssel kapcsolatban kérdése, készséggel állok rendelkezésre, nekem is itt segítettek.
akár távsegítséggel távoli asztallal meg is csinálom a lejátszóján a kért változtatásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Kipróbáltuk a Realtek ígéretes, új médiaprocesszorára épülő hálózati lejátszót.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest